2777
2789
عنوان

دوتا اتفاق خوب افتاد برام از عصری تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم الهی شکر  نمیدونی چقد ذوق کردم برات😍😍

ولی خب رابطمون هنوز درست نشده 

سوره ی حشر خوندم و دعای عهد روز اولی ک خوندم دوتاشونم بدترکرد اوضاع رو ولی همش فکر میکنم اینا ی نشونس ک متوسل شم به امام حسن عسکری

ولی خب رابطمون هنوز درست نشده  سوره ی حشر خوندم و دعای عهد روز اولی ک خوندم دوتاشونم بدترکرد ا ...

بعضی وقتا ما یچیزیو میخوایم اما بهترشو خدا نگه داشته

بعضی وقتاهم فقد باید زمانش برسه و همه چی درست بشه 

ب حرف دلت گوش کن

@سباااا     های کوشی عشقم نیسی یهو یادت افتادممم بوصصص💜😒💜😐♥🙄♥😍♥🏃🏻‍♀

سلام ب روي ماهت خوشگله😍😍

فداتبشم با مرام🤩💃

بووس ب لپای نگینی😍😘💋

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
سلام ب روي ماهت خوشگله😍😍 فداتبشم با مرام🤩💃 بووس ب لپای نگینی😍😘💋

عشقم😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

یا امام‌حسن‌‌کمک‌ام کن 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
ولی خب رابطمون هنوز درست نشده  سوره ی حشر خوندم و دعای عهد روز اولی ک خوندم دوتاشونم بدترکرد ا ...

وای منم حاجت دارم چجوری متوسل شدی به امام حسن منم میخوام بزودی به کسی که دوسش دارم برسم 31 سالمه یااااااااااااتم امام حسن پر چشام اشک شد رابطمون خراب شده بود خیلی دلم تنگ بود بهش امروز پیام دادم جواب نداد الان پیامش اومد رو صفحه م میگه دیگه اذیتم نکنی خانومی  وااااای خدااااااا ایمان اوزدم امام حسن بزودی منو رامینمو به عقد هم در بیار الهی امین

کی تولدشونه؟

وقت هست ماهم متوسل بشیم؟😀

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀