2821
2789

فردا میخام برم دندون پزشکی  

ولی بدبختی اینه که تبخال زدم..  نمیدونم از کجا اومد یهو‌تو دهنم نی رو دماغهه😫😫😫😫 کارمو انجام میده فردا  یا بگم بندازه عقب؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با تبخالت چه کار دارع

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

دندون پزشکی چکار به مماخت داره خب برو انجام بده یه چسبی چیزی بزن روش

🥺 من شهرستانم  اینجا دکتر درست نی  میترسم  برم انجام نده چون یبار مامانم رفت انجام نداد واسش البته اون  دهنش بود 

نمیدونم انجام نمیدن اخه  مامانم یبار رفت ولی اون دهنش زده بود گفت انجام نمیدیم

خب بنداز بعدا

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

گفتم شاید چون برا من رو دماغه  مشکلی نداشته باشه/:  واسه همین پرسیدم

خب چه کنم جواب دادم دیگه!!!

2825
2823
2791
2779
2792