2777
2789

آخی 😂

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد دارم  گفتم یه چی بزارم دورهم شادشیم۰😄😄😄

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خاککک می خواستم یک عالمه نصیحتت کنم 😂😂😂

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
این دغدغه واقعی اونایی هست که می خوان با خودکشی جلب توجه کنن

بیشترشون فیلمه ایناادمای ضعیفین

منم بکش از دست این عفونت راحتم کن 

واعزیزم رفتی دکتر؟عفونت ک قابل حله

کجاش قابل حله . ده تا دکتر بیشتر رفتم . عفونت لگنم رو درگیر کرده هرچی دارو مصرف میکنم خوب نمیشم

باید به خودت تلقین کنی که داری خوب میشی.طب سنتی هم امتحان کردی؟پیش دکترای طب سنتی رفتی؟

باید به خودت تلقین کنی که داری خوب میشی.طب سنتی هم امتحان کردی؟پیش دکترای طب سنتی رفتی؟

اره طب سنتی هم امتحان کردم فایده نداره . توکل به خدا شاید خدا به ما هم نطر کرد و خوب شدم