2777
2789
عنوان

نظر کسی رو جلب کردن

159 بازدید | 15 پست

یه اقایی هست که مدیر جایی که من میرم هستن بعد این اقا شماره  من و دارن وبعضی از استوری های منو ریپلای میکنند حالا فکر میکنم ایشون میخوان با من دوست بشن ولی من از دوستی خوشم نمیاد دوست دارم که یه جوری نظرش وجلب کنم برای خواستگاری حالا به نظر شما چیکار میتونم بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم از بیکاری اومدم چرخ میزنم😂

ولی نمیخوای با یه حدیثی روایتی جمله قشنگی چیزی استوری کنی که بفهمونیش از دوستی و اینا خوشم نمیاد... 

یا اینکه خودت یه متن بنویسی با این مضمون که مثلا داری برا دوستات بنویسی متنی از زبون خودت که نشون بدی قصدت برا ایندت چیع 

عاقااااا 

این پیشنهاده ها؛ نری انجام بدی بعدا همه چی به فنا بره یقه منو بگیری😂 

.

.

.

یا میتونی هم مستقیم بری بگی هووی با تو اَم؛ فرداشب با ننت بیا غلامم شو😁🤣🤣

(این قسمت شوخی بود ها ناراحت نشو👆)

من کاری بهش نداشتم خودش اول پیام داد منم جوابش و ندادم 

به نظرم همینجوری پیش برو میگن مردا با بیمحلی خانما بیشتر ترغیب به رابطه با طرف میشن.اگه میخای کاری بکنی هم نامحسوس باشه. البته بگم خودم تو ابن زمینه ها صفر صفرم اینایی که بلدم از فضای مجازیه 

من به شخصه بگم 

دختری که غریبه باشه( حتی در حد هم رشته دانشگاه) هی بیاد خودشو بچسبونه بم یا عشوه بره جلوم و از این حرفا؛ ازش فرار میکنم...ترسناکه اخه 😂 میگم یه دفه ریگی به کفشش نباشه بخواد خرم کنه...😁

ولی در کل اگر از دختری خوشم بیاد و بفهمم غون زیاد از من خوشش نمیاد بازم طرفش نمیرم... 

یکی باید باشه که اونقدری که من عاشقش میشم اون هم همون قدر عاشقم باشه... 

البته اینا نظرات الانمه که تو سن ۲۳ سالگی دارم😊 

بدون هییییییییچ تجربه ای🥱 

اره باید همین کار کنم چون از دوستی بدم میاد

ببین به عنوان یه بزرگتر بهت میگم دوستی که به قصدازدواج باشه اصلا بد نیست خیلیم خوبه شناخت کافی پیدا مبکنین از هم البته با اطلاع خانواده ها 

[QUOTE=215301127]ببین به عنوان یه بزرگتر بهت میگم دوستی که به قصدازدواج باشه اصلا بد نیست خیلیم خوبه شناخت کافی پیدا  

اره خوبه در صورتی که خانواده ها در جریان باشن

می تونی هم بیخیال همه اینا بشی 

بزار اگر اومد جلو برا دوستی و چیزی گفت؛ ببین قصدش چیه... 

بعد بگوش که من از دوستی بیدهدف و اینجور ارتباطا خوشم نمیاد 

(دوستی بی هدف بگی) یا یه جمله غیر مستقیمی که بفهمونیش قصد ازدواج دارم.... 

اینجور دیگه خودتم تو فکر نمیندازی🖐️