2777
2789
عنوان

خودتون رو نادیده نگیرید✨🤍

113 بازدید | 2 پست

من خیلی وقت بود خودم رو نادیده میگرفتم و تمامی این ویژگی هارو داشتم ولی به خودم که اومدم گفتم تو واسه کی و چی انقدر از خودت فاصله گرفتی 

تصمیم گرفتم بشم همونی که میخوام غیر قابل پیش بینی (از نوع خوبش) دیگه اینکه رفتارم به مذاق کسی خوش نیاد اونقد مهم نبود 

خواستم بگم مگه زندگی چقدره که بخوایم وقتمون رو بزاریم پای نظرات دیگران از زندگیمون 

برای خودتون زندگی کنید و طبق فاکتور های خوب بودن از نظر بقیه زندگی نکنید 

این کار توهین بزرگی به خودتون و شخصیتتون هست 

اگه نظری داشتین خوشحال میشم بشنوم 

اینم بگم که یه روز این عکس ها خیلی یهویی برام اومد که من رو به خودم آورد 🙃🤩🤗

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...                                                                    

عالی بودن 😍❤👏🏻

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.