2777
2789
عنوان

عاشق شدن قشنگه؟

238 بازدید | 32 پست

عشق دو طرفه چجوریه؟؟؟ عاشقی یعنی چی؟

کاش تجربه میداشتم درموردش

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بهترین حس دنیاس❤️

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اعلم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من همش کاربری شما رو می‌بینم یاد کاربر ( رد پای تو ) میوفتم 

الهی تو را به مهربانیت قسم، دلهای گرفته مان را شاد کن، دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن، قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام و خیالی راحت نصیب همه گردان، خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس به امید لبخند روی لب، شادی توی دل، استجابت در دعا و آرامش در قلب، الهی آمین🙏