حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 عنوان سلام 143 بازدید | 6 پست ولادت امام حسن عسگری علیه السلام مبارک باشه الهی که کرونا تموم بشه زیارت مرقدمطهرشون نصیب همه مشتاقان بشه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم 1400/08/22 | 20:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206694 مرسی وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
89solishko عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1821 سلام استاتر عزیز وقتتون بخیر شما حقوق خوندین میتونم سوالی ازتون بپرسم؟ فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 سلام استاتر عزیز وقتتون بخیر شما حقوق خوندین میتونم سوالی ازتون بپرسم؟ سلام بله یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
89solishko عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1821 سلام بله لطف کردین عزیزم من میخام اگه خدا بخواد فردا برم مهریه مو بذارم اجرا عقدنامم دس همسرمه بعد گرفتن رونوشت چکار کنم؟؟ممنون میشم جواب بدین فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 لطف کردین عزیزم من میخام اگه خدا بخواد فردا برم مهریه مو بذارم اجرا عقدنامم دس همسرمه& ... سلام رونوشت که باید از محضرکه توش عقدنامه شده بگیرین بعد رونوشت عقدنامه با شناسنامه وکارت ملیتون تشریف میبرین دفترخدمات الکترونیک قضایی ودادخواست مطالبه مهریه ازشون بخواین براتون ثبت بشه وهزینه هم داره یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم