2777
2789
به هر اندازه ای که میخوای برش بده (بدون پوست ) بریز تو سینی بذار زیر بخاری خشک بشه یا تو افتاب
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحیده تویی؟ من وقتی تو یه تاپیک نظر میدم اصلا نگاه نمیکنم صاحب تاپیک کیه ممنون خوبم تو خوبی؟
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
هنوز معلوم نیست تازه پس فردا وقت دکتر دارم حتما سونو میده یعنی امیدوارم بده.دیگه بر اساس 40 هفته میشه همین 4 هفته و 5 روز دیگه
بس ترسویی دیگه الی یه مادر باید شجاع باشه