2777
2789

سلام دوستان عزیز

من حدود ۸ ساله ازدواج کردم ولی تازه میخوام اقدام به بارداری کنم و یه سوال داشتم

وقتی که تو دوران تخمک گذاری اقدام کنم و مثلا موفقیت آمیز باشه و باردار بشم دیگه دو هفته بعد از اقدامم که موعد پریودم هست، دیگه پریود نمیشم؟ یعنی وقتی پریود نشم یعنی باردارم و سه هفته م هست؟؟؟ 

عزیزم آزمایش های قبل بارداری رو دادی

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز... بله اگه لقاح صورت بگیره انشالله دیگه پریود نمیشید... حتما فولیک اسید و ویتامین دی ...

سلام خوبی عزیزم ببخشید گلم فولیک اسید و ویتامین دی و از کی باید مصرف کرد و باعث چه میشه 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

اول برو ازمایش و چکاپ قبل بارداری شو دندون هات چک کن سالم باشن نبودن درست کن بعد اقدام 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سلام خوبی عزیزم ببخشید گلم فولیک اسید و ویتامین دی و از کی باید مصرف کرد و باعث چه میشه 

تو رشد جنین خیلی مهمه از نقص های ژنی جلوگیری میکنه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
تو رشد جنین خیلی مهمه از نقص های ژنی جلوگیری میکنه

خب از کی باید مصرف کرد از قبل از اقدامم میشه استفاده کرد یا وقتی باردار شدی باید استفاده کنی

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

بعتره بری تحت نظر دکتر اول چکاپ کامل کنی که اگه کمبود ویتامین داری با مکمل رفع شه بعدم بهت میگه از کی شروع به اقدام کمی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خب از کی باید مصرف کرد از قبل از اقدامم میشه استفاده کرد یا وقتی باردار شدی باید استفاده کنی

دو یا سه ماه قبل بارداری عزیزم باید تو اقدام طبق دستور پزشک مصرف کرد

منم نمیدونم چون تجربه ندارم هنوز گلم زمان تخمک گزاریمونو از کجا بفهمیم😞

سلام دوستان گروه بارداری و اقدام زدم خواستید ب آیدی B2920 پیام بدید ک تو گروه با هم باشیم. راستش نتونستم گروهی پیدا کنم خودم دست  ب کار شدم