2777
2789

خانما بچم۴ ماه و نیمشه میخوام براش فرنی درست کنم بدم اخه خیلی سخت شیر میخوره منو کلافه کرده به نظرتون بدم یا صبر کنم  

رفلاکسم داده سخت که شیر میخوره از اون ورم هی بالا میاره 

به نظرتون اگه درست کردم با چی درست کنم  اخه شیر خودمم زیاد نیست 

و اینکه تعداد وعده هایی که میدم چند بار در روز باشه و چقدر بدم بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلش اینه بعد از شیش ماه با فرنی شروع کنی غذای بچه رو اما تحت نظر دکتر بچه های کم وزن رو میشه از چهار ماهگی غذای کمکی شو شروع کرد

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

از به وعده و یک قاشق باید شروع کرد تا رسید به سه وعده و هر وعده دو سه قاشق،با لعاب برنج شروع میکنن،هر غذا رو سه روز حداقل بده 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من ب دخترم از چهارماهگی دادم...ی کاسه متوسط از اول...ی وعده صبح ها ک از خواب بیدار میشد ...

ولی پسرم شیرخشکی پنج ماهگی ی قاشق بهش دادم خیلی اذیت شد دیگ ندادم تا شش ماهش بشه بعد.... 

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

فقط از شش ماهگی شروع کن اونم با حریره بادوم و فرنی و سوپ

الان هرگز

فقط شیر

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
بچه هایی که ریفلاکس دارن و سر ۶ماه غذا گیدن.میخوای معده ش و بترکونی

نه عزیزم رفلاکسیا رو میگن از ۴ماه چون غذا خوردنشون شروع بشه کمتر بالا میارن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

۵ ماه و نیمشون بود سه روز اول بهشون لعاب برنج میدادم بعدش حدود چند قاشق فرنی میدادم ولی الان زوده گلم

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️