2777
2789
عنوان

عروس باید خونه مادرشوهر کمک کنه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 97 پست
اون زن داداشم که هیچ کمکی نمیکنه میاد خونه ما می شینه با داداشها پاسور بازی میکنه یا تخته. بعد بچه ا ...

😂😂😂پس همه جا هست این چیزا.چون ما قبلا تو خانواده ندیده بودیم

داستان ما اینه که ویلای هم میریم شبا میخوابیم یه داستان خونه مامانمه.بعد فقط شام وناهار نیست که میوه ...

والا فقط آدم میتونه بگه که طرف خیلی ببخشید پررو هست که فقط برای خوردن میاد. مادرتون چون دوستشون داره و توقعی نداره کلی بهشون.محبت میکنه. وگرنه میشد مامانتون بشینه بگه میوه هست اگه میخواین برید بیارید من دستم درد میکنه مثلا. ولی خب معلومه مادرتون به خودش رنج میده برای پذیرایی از پسرش و عروسش که قدرشناس نیستن متاسفانه.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتیم دیگه گفت کلفتی افتخار نداره که.زد تو دهنمون قشنگ .ولی ما چون عاشق داداشمون هستیم فعلا مدارا می ...

بگو باشه پس ما هم كلفتي نميكنيم ديگه يكبار قرار بزارين قشنگ هيچكدوم از جاتون پانشين حتي براي غذا بلند نشين هر كس بره براي خودش يه نيمرو بزنه يا قبلش چيزي خورده باشه يا بره نون و پنير بخوره جلو برادرتون و خانومش يه چايي تلخ هم نزارين تا حساب كار دستش بياذ 

ببين بالاخره بايد با اين برادر مقابله كنيد اول و اخر هم ناراحتي درست ميشه بهتره اين ناراحتي زودتر باشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خیلی رودرواسی داریم باهم خیلی .‌.خیلی هم دختر خوبیه ولی حساسه.دلش میشکنه.اونقدر پر بودم تامیک خاله ز ...

😒

رودرواسی رو بذارین کنار دیگه

همین رودرواسی باعث شده همتون دلخور بشین

بخدا اگه صریح بهش بگی، به خودش البته

بگی من خسته میشم، بیا باهم انجامش بدیم خیلی بهتره

اینطوری اونم شما رو درک میکنه

وگرنه این داستان همچنان ادامه خواهد داشت و روابطتون سرد تر میشه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
والا فقط آدم میتونه بگه که طرف خیلی ببخشید پررو هست که فقط برای خوردن میاد. مادرتون چون دوستشون داره ...

مامانم میگه همتون بشینین من کار کنم که حرفی پیش نیاد.متاسفانه مقصر اصلی مامانمه 

خیلی رودرواسی داریم باهم خیلی .‌.خیلی هم دختر خوبیه ولی حساسه.دلش میشکنه.اونقدر پر بودم تامیک خاله ز ...

عزیزم حساس باشه.. مام والا دختر یکی یدونه و لوس بودیم بعد که شوهر کردیم انقد حرفا شنیدیم که پوست کلفت شدیم.. رفتارش زشته شمام خانواده بافرهنگی هستین ولی زیادی زرنگ بازی در میاره دیگه.. البته ما هم عروس خودمون خیلی کار نمیکنه ولی مامانم میگه اشکال نداره بیان برن قطع ارتباط نکنن ما راضی هستیم.. ولی عروس ما صبح تا شب سرکاره ما بهش حق میدیم دیگه خسته باشه و کار نکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم حساس باشه.. مام والا دختر یکی یدونه و لوس بودیم بعد که شوهر کردیم انقد حرفا شنیدیم که پوست کلف ...

عروس ما هم سرکاره دقیقا مامانم میگه عیب نداره.ولی هممون سرکاریم خواهرم که شیفت شبم داره طفلکی .خیلی سخته عروس داری الان میفهمم واقعا .

😂😂😂پس همه جا هست این چیزا.چون ما قبلا تو خانواده ندیده بودیم

آره هست. چون فکر میکنن اشتباهه کمک کردن. من مخالف کار کردن عروس هستم. چون خودمم عروسم. میدونم نباید توقع باشه. ولی کمک کردن خیلی فرق داره. زحمتی نداره. من پنج ماهه و خرده ای عقدم. یکبار رفتم خونه مادرشوهر. استان دیگه هستن. یک هفته اونجا بودیم. شب اول رختخوابمونو انداخته بودن. ولی شبهای دیگه جمع کردن و پهن کردنش با همسرم بود. خودمم تعارف میکردم کمک کنم. خودشون نمیذاشتن. جوری که حوصله ام سر میرفت گاهی. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
اما من جدي گفتم عروس ديگع هم دارين؟برادر مجرد چطوز؟

یه برادر داریم که مامانم و خواهر م جون میدن براش.طفلکی خیلی هم مظلومه .عاشق همسرشه میترسیم چیزی بگیم دلچرکین بشه رابطشون سرد شه.فکر کنم باید من وهمسرم مسیول کارا بشیم که همه ساکت شن 😁

آره هست. چون فکر میکنن اشتباهه کمک کردن. من مخالف کار کردن عروس هستم. چون خودمم عروسم. میدونم نباید ...

ماسفر هم رفتیم باهم کل کارا با من وهمسرم بود .تو یک هفته آبم میخواست ما میاوردیم ولی واقعا داره زمان میگذره خواهرام خیلی حساس میشن .الان یکیشون داره فاصله نیزاره کم کم 

یه برادر داریم که مامانم و خواهر م جون میدن براش.طفلکی خیلی هم مظلومه .عاشق همسرشه میترسیم چیزی بگیم ...

متاسفانه اغلب برادرها بعد از ازدواج دور ميشن از خانواده به هر حال تجربه من ميگه كه اين اتفاق ميافته حالا با اين جريان خواهرت داره دور ميشه ازتون 

تنها راهي كه ميتونم بهتون بگم اينكه از دوزهمي اخر هفته خونه خواهرت حذفش كنين 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم