2777
2789
عنوان

عروس باید خونه مادرشوهر کمک کنه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 97 پست
آخه همه جمع میشن اونجا آخر هفته ها داداشم گناه داره .اونجا شبم میخوابن ولی باید خواهرم جاشونم بندازه ...

یعنی چی داداشم گناه داره چند بار مهمونی بدین دعوت نکنین خودشون حساب کار دستشون میاد .حس خیلی بدیه یکی بشینه آدم جلوش دولا راست بشه .خونه اونا رفتنی چی ؟ شما کمک میکنین؟

اصلا دیدگاهتون درست نیست شما که مرتب میرین خونه مادرشوهرتون باید تو یه سری کارها کمک کنین .

من مرتب نمیرم .مادرشوهرم و مادر خودم شهرستانن . من ماهی یبار میام خونه مادر خودم . یه هفته میمونم. دوبارم میرم به مادرشوهرم سر میزنم مثلا یه ساعت میشینم میام.چی بشه یه وعده غذا بخورم اونم مادرشوهرم خاکیه منم همینطور غذاها ساده درست میکنه مثلا کوکو اینا 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به عروس روتون نمیشه بگید. به داداشتون بگید. پسر اون خونه اس. وظیفشه. 

یعنی داداشتون کمک کنه به مادرتون. فقط جمع کردن ظرف و چیدنش توی ظرفشوییه کار سختی نیست که. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
وای خواهرای من خیلی حساس شدن جدیدا .همسراشون بلند میشن جلوی عروسمون کار میکنن ولی ایشون اصلا براش مه ...

بهش باید بگن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خب به عروس روتون نمیشه بگید. به داداشتون بگید. پسر اون خونه اس. وظیفشه. 

گفتیم دیگه گفت کلفتی افتخار نداره که.زد تو دهنمون قشنگ .ولی ما چون عاشق داداشمون هستیم فعلا مدارا میکنیم.هر بار با همیم شوهر من کلا داره برای زن داداشم چایی میاره و پذیرایی میکنه.تنها کسی که ناراحت نمیشه همسرمه.میگه من به خاطر مامانت میکنم اشکالی نداره کار جیزی از ما کم نمیکنه

وای چه برخوردی میشه کرد ما رومون نمیشه .مهمونه وظیفه که نداره .ولی انسانیت حکم میکنه یه پیرزن دست تن ...

وقتی با برادران ازدواج کرد دیگه مهمون نیست عضوی از خانوادتونه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

یعنی داداشتون کمک کنه به مادرتون. فقط جمع کردن ظرف و چیدنش توی ظرفشوییه کار سختی نیست که. 

داستان ما اینه که ویلای هم میریم شبا میخوابیم یه داستان خونه مامانمه.بعد فقط شام وناهار نیست که میوه چایی بر بیار مامانم یه دستش خوب کار نمیکنه

منم طرفدار خواهر شوهر هستم😂😂😂😂 خواستم هست حرفهای شما را بزنم. والا بخدا همه با هم بخرید با هم ج ...

بخدا من عروسهاي ني ني سايتي رو ميبينم وحشت ميكنم خودم از مامانم يه كم دورم فرض كن مامان من با زانو درد و پا درد پاشه دايم از برادرم و خانومش پذيرايي كنه بعد هم بگن وظيفه دخترشه پاشه كمكش كنه 

چشم من خونه امو ول ميكنم ميرم خونه مامانم ميشينم كه فيط از عروس پذيرايي بكنم و كمك مامانم باشم چون وظيفه منه كه كمك مامانم باشم؟جمع كنيد بابا اين ملكه بودن رو

من خودم ١٥ساله عروسي كردم عروس هم هستم هميشه هم گفتم خونه پدرشوهرم وظيفمه كه كار كنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
وای خواهرای من خیلی حساس شدن جدیدا .همسراشون بلند میشن جلوی عروسمون کار میکنن ولی ایشون اصلا براش مه ...

ببین چرا خودت مستقیم بهش نمیگی؟

این که با یه جمله خاص و نمیدونم بی زحمت اینو بیار و اونو ببر که شاید یه بار بکنه و یه بار بگه به من چه، اگه به برادرتون هم بگید و اونم به همسرش بگه

قطعا میخواد یه جواب دندون شکن بگه

صریح بگو که دوست داریم تو هم تو جمع ما باشی کمک کنی، مثلا خواهر واقعا خسته میشه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

اون زن داداشم که هیچ کمکی نمیکنه میاد خونه ما می شینه با داداشها پاسور بازی میکنه یا تخته. بعد بچه اش رو ول میکنه. ما باید مواظبش باشیم. موقع غذا آوردن و سفره جمع کردن و ظرف شستن میره بچه اشو بغل میکنه که کسی بهش نگه کار کن. دو سه بار اینجوری کرد. منم هربار اومده خواسته بشینه بازی کنه بچه اشو ول کنه داداشمم بهم گفته بچه رو میگیری؟ میگم نهههه. دستم بنده. کار دارم.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

جدیدا عروسها اینجوری شدن خواهر😊تو خانواده ما سه تا عروس جدیدا اومده فقط یکیشون قاطی ما شده .دوتا دیگه میشینن .میتونین با ملایمت بگین مثلا فلانی جون ما دستمون بنده شما چایی بریز یا غذا روبکش 

داستان ما اینه که ویلای هم میریم شبا میخوابیم یه داستان خونه مامانمه.بعد فقط شام وناهار نیست که میوه ...

یه اخم و تخمی بکنید..‌‌چپ چپ نگاه کنید شاید بهش برخورد تکونی به خودش داد.. مگه نوکرش هستین 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین چرا خودت مستقیم بهش نمیگی؟ این که با یه جمله خاص و نمیدونم بی زحمت اینو بیار و اونو ببر که شای ...

خیلی رودرواسی داریم باهم خیلی .‌.خیلی هم دختر خوبیه ولی حساسه.دلش میشکنه.اونقدر پر بودم تامیک خاله زنکی زدم🙈

جدیدا عروسها اینجوری شدن خواهر😊تو خانواده ما سه تا عروس جدیدا اومده فقط یکیشون قاطی ما شده .دوتا دی ...

یابار خواهرم گفته تو ویلاش بهش گفته من جسارت نمی کنم

بخدا من عروسهاي ني ني سايتي رو ميبينم وحشت ميكنم خودم از مامانم يه كم دورم فرض كن مامان من با زانو د ...

اخه فرقی نداره هرجا باشه همه دور هم جمع میشیم خوش بگذره وگرنه هر کس تو خونه خودش غذاشو می خوره 

ما اینجوری نیستیم یه زن داداشم غذا می پزه بقیه هم بقیه کارها را می کنیم 

پتو برا مامانم می شورن. آشپزخونه تمیز می کنن جاری میکنن. اصلا این حرفها را نداریم هیچ کس با کار کردن نمرده و بی ارزش هم نشده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم