2777
2789
عنوان

عروس باید خونه مادرشوهر کمک کنه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 97 پست
یعنی شما میشینی و اونا همه کارا رو میکنن؟زشته ب نظرم من هر جایی مهمان باشم تو کارا کمک میکنم میزبان ...

من معمولا شام‌ نمیرم اونجا گلم . اما خوب وقتی چیزی میارن اونا سریع میبرن . من حقیقت کمک میدم خونه جاریهام اینا میرم. اما مادرشوهرم اینقدر سختگیره من میترسم خراب کنم اما بازم سعی میکنم کمکش بدم اونم مریضه اما بادختراش راحتتره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
وقتي دعوت نميكنه شما چي اونو دعوت ميكنيد؟منظورم خواهرت دعوتش ميكنه كه ميره ويلاي خواهرت؟يا بدون دعوت ...

آخه همه جمع میشن اونجا آخر هفته ها داداشم گناه داره .اونجا شبم میخوابن ولی باید خواهرم جاشونم بندازه جمع کنه خواهرم شغلش تو بیمازستانه وخیلی خسته میشه آخر هفته ها هم باید همش بشو وبپز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونیم بگیم عزیزم .ما‌کلا خانواده کم رویی هستیم .مامانم تازه ناراحته که چرا ما بین خودمونم مطرح کر ...

پس کمتر رفت و امد کنین.نمیشه هم ناراحت باشین هم سکوت کنین که ایشون ناراحت نشن!

چرا فقط وظيفه دختره؟وظيفه عروس نيست؟عروسي كه هر هفته ميره خونه مادرشوهر هم وظيفه شه نميدونم چرا عروس ...

منم طرفدار خواهر شوهر هستم😂😂😂😂

خواستم هست حرفهای شما را بزنم. والا بخدا همه با هم بخرید با هم جمع کنید برید پیش هم بشینید حرف بزنید نه هیچ کس خسته میشه نه کلفت 

کلی هم بهتون خوش میگذره. من فقط یکی از زن داداشام کار کن نیست

البته خونه خودش هم خواهراش کاراش را می کنن 

بریم خونش دعوت باشیم هم ماها خودمون همه کار می کنم خودش غذا می پزه فقط 

ولی خدا از این عروسای نی نی سایتی نصیب گرک بیابون هم نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اصلا دعوت نمیکنه فقط یکبار بعد شام رفتیم دیدن خونشون کادو بردیم که خودش پذیرایی کرد

من خونه پدر شوهرم که میرم، چون پیره همه کاری میکنم

چون واقعا اذیت میشه

اما جای دیگه باشه در حد سفره چیدن

با این حال الان نمیشه کسی رو مجبور کرد، اگر هم بگی بیشتر لج میکنه فکر میکنه میخوای به کار بگیریش

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
دخترا خونه خودشونن.ولی اینا مرتب میرن اونجا

اهان اگه مادرتون تنهاس که بله وظیفشه کمک کنه. من اگه خواهرشوهرام نباشن کمک میکنم اونا نباشن نه البته من یه ساعت میرم میشینم زود پامیشم.که ناهارو شام زحمت ندم بهش

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من معمولا شام‌ نمیرم اونجا گلم . اما خوب وقتی چیزی میارن اونا سریع میبرن . من حقیقت کمک میدم خونه جا ...

شرایط شما فرق داره.اینا هر روز نرن یه روز درمیون اونجان.یا هرکدوم از ما بریم میان میشینن اونجا😂

خوب عزیزم من از دیدگاه خودم که عروسم حرف میزنم من یه خواهرشوهر مجرد توخونه دارم اون یکی خواهرشوهرمم ...

اصلا دیدگاهتون درست نیست شما که مرتب میرین خونه مادرشوهرتون باید تو یه سری کارها کمک کنین .

کمک منظور من جمع کردن هست فقط و چیدن ظرفا تو ظرفشویی.وگرنه مامان من اصلا اجازه نمیده ما هم کارای دیگ ...

من خونه مامانم اینا جارو برقی میکشم گردگیری میکنم حتی یکی دوبار سرویس بهداشتی را شستم.. خب وقتی همه جا را بچه و شوهر من به هم ریختن من باید تمیز کنم..خونه مادرشوهرمم یوقتایی صبح همه خوابن خودم پا میشم چایی دم میکنم سفره میندازم ظرف میشورم یکی دوبارم جارو کشیدم... کلا نمیتونم بشینم تو فامیل معروفم به کاری بودن.. دخترمم همینطوری شده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شرایط شما فرق داره.اینا هر روز نرن یه روز درمیون اونجان.یا هرکدوم از ما بریم میان میشینن اونجا😂

اوه . پس تنها راه حلش اینه بهش بگه مادرتون یا شماها . مثلا فلانی بی زحمت فلان چیزو بیار . یا بی زحمت اینو ببر. یطور به خوبی بهش کاربگید قطعا خودش راه میوفته مطمئن باش

چرا فقط وظيفه دختره؟وظيفه عروس نيست؟عروسي كه هر هفته ميره خونه مادرشوهر هم وظيفه شه نميدونم چرا عروس ...

متاسفانه عده ای کمبودهای شخصیتی شون رو اینطوری نشون می دن و همیشه برام عجیب هستند. 

اهان اگه مادرتون تنهاس که بله وظیفشه کمک کنه. من اگه خواهرشوهرام نباشن کمک میکنم اونا نباشن نه البته ...

وای خواهرای من خیلی حساس شدن جدیدا .همسراشون بلند میشن جلوی عروسمون کار میکنن ولی ایشون اصلا براش مهم نیست فکر کنم به جایی برسه کسی خونه مامانم نره دیگه😬

من خونه پدر شوهرم که میرم، چون پیره همه کاری میکنم چون واقعا اذیت میشه اما جای دیگه باشه در حد س ...

ما خونه مامان بزرگام اصلا نمیزاریم مامان بزرگام بیان تو آشپزخونه..  خودمون میپزیم میشوریم آخرشم خشک میکنیم میزاریم تو کابینت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خب به عروس روتون نمیشه بگید. به داداشتون بگید. پسر اون خونه اس. وظیفشه. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
آخه همه جمع میشن اونجا آخر هفته ها داداشم گناه داره .اونجا شبم میخوابن ولی باید خواهرم جاشونم بندازه ...

اتفاقا اخر هفته ها كه جمع ميشين اونو از جمعتون حذف كنين تا برادرت بفهمه و در نهايت براي رختخواب پهن كردن و جمع كردن برادرت رو صدا بزنه خواهرت نبايد اصلا دست بزنه به رختخوابها من تر خونه ام مهمون شهرستان مياد موقع خواب به خودشون ميكم رختخواب بندازين واقعل نميتونم خم شم رختخواب پهن كنم هم برادرت هم خانومش خيلي پررو هستن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم