2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتا اینطوری نیستم ولی دارم تلاش میکنم یکم پر انرژی تر باشم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

مثل معلمهای مدرسه پسرم. هیچوقت ندیدم ناراحت باشن حوصله نداشته باشن یا غمگین باشن انگار هیچوقت واسشون اتفاق بدی نمیوفته انگار همیشه زندگی به دلشون میچرخه واسم عجیبه باهمکاراشون انگار مشکلی ندارن اخه دیدین ادم با خواهر و برادرش یا دوستش ممکنه اختلاف داشته باشه ولی ایناکه من دیدم هیچوقت مشکلی نداشتن اخه زمانی که مامانم معلم بود میگفت بعضی وقتها معلمها باهم مشکل دارن یا با اولیا مشکل دارن واسم عجیبه اینایی که دیدم پر از انرژی خوب و روی خوش و همیشه لبخند دارن 

خو کار خاصی میکنی؟

نه فقط خیلی جوگیرمیشم‌تواجتماع بخصوص موقعی که با همسنامم😂کلا همش میخندم اما ازدرون حال دیگه ای دارم🤧💔

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
چون همیشه حالشون خوبه یا بلدن چطور حالشون خوب کنن نه مثل ما که دم به دقیقه اعصاب خوردی داریم

اهوم ولی بنظرم شرایطم خیلی تاثیر میزاره مثلا کسی ک دغدغه خاصی نداره خب شاید شاد  باشه مثلا دغدغه مالی یا...

نه فقط خیلی جوگیرمیشم‌تواجتماع بخصوص موقعی که با همسنامم😂کلا همش میخندم اما ازدرون حال دیگه ای دارم ...

اوویاد اون جمله افتادم ک میگه از بیرون شادن از دورن غمیگن یا همچین چیزی 😂