2777
2789
عنوان

دلم برای جاریم سوخت 🥺

1090 بازدید | 63 پست

تولد پسرم بود، همه بودن، خانواده همسرم و خانواده خودم، پاشدم رقصیدم و خواهر شوهرمم اومد

بعد بابام و پدرشوهرم بهمون شاباش دادن

جاریم شوهرش دوست نداره برقصه میگه فقط یه گوشه بشین، بیچاره یه گوشه نشسته بود

بعد شام که ظرفارو جمع کردیم رفتم بشورم که خواهر شوهرم با جاریم نذاشتن، گفت میشوریم

منم یه لحظه چشمم به شاباشا افتاد برش داشتم اونایی که برا خواهر شوهرم بود رو بهش دادم

از اونجایی که جاریم میدونم اونم دلش میخواست، برا خودمو نصفشو برداشتم گفتم بیا باهم نصفش کنیم

بعد جاریم گفت نه ممنونم، یهو خواهرشوهرم گفت بردار دیگه اینم مزد ظرف شستنت😐

خیلی ناراحت شدم که این حرفو زد

برگشتم گفتم نه عزیزم، این جاریا باید هوای همدیگه رو داشته باشن، بعدشم اگه اینطور باشه باید به شما هم یه پولی بدم

خیلی از حرفش ناراحت شدم، میدونم جاریم کلی خجالت کشید

😤

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

شوخی کرده خواهرشوهرت

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نبود که 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

کار بدی کردم که بهش پول دادم؟!

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

عجب نفهمیه خواهرشوهرت.من اصلا اینجوری تاحالا صحبت نکردم با این لحن اما واقعا وازه ای که لایقش باشه رو پیدا نکردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.