من ۳ماه قبل پسرمو بخاطر سرطان خون از دست دادم بچم فقط ۶ ماهش بود هنوز نشده روزی بخاطر دلتنگی گریه نکنم بچم فرشته بود پاک و معصوم و خوش خنده خیلی مهربون بود دلم بی نهایت براش تنگ شده زندگیم شاد نیس چیکار کنم ؟
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن بری بیرون حتی اگر خرید نداری همینطوری مغازه ها رو نگاه کن. خونه نمون.
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا.دوستت دارم...
از پیامبر بزرگ اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «کودکان مؤمنان در روز قیامت آنگاه که زمان حسابرسی خلایق میرسد حاضر میشوند. خدای تعالی به جبرئیل میفرماید: اینان را به بهشت وارد کن. کودکان بر دروازههای بهشت میایستند و از پدران و مادران خود سؤال میکنند. نگهبان بهشت به آنان میگوید: آنان مثل شما نیستند و گناهان و خطاهایی دارند که باید از آن بازخواست شوند. کودکان صدای خود را با گریه بلند میکنند؛ پس خدای تعالی میفرماید: ای جبرئیل، این چه صدای گریه و زاری است که بلند شده است؟ جبرئیل عرض میکند: خدایا! تو خود از من داناتری، اینان کودکان مؤمنان هستند و میگویند ما وارد بهشت نخواهیم شد تا زمانی که پدران و مادران ما وارد بهشت شوند. پس خدای تعالی میفرماید: ای جبرئیل، در میان جمع وارد شو و دست پدران و مادران آنان را بگیر و همراه کودکان - به خاطر رحمتی که دارم - وارد بهشت کن»
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
منم چند سال پیش بچه ام سقط شد..از نظر روحی یعنی اینقدر داغون بودم که فقط گریه میکردم..برای شما قطعا سختره چون تو آغوش گرفتیش و باهاش الفت پیدا کردین،اگر شرایط بارداری مجدد رو داری،بچه بیار حالت خیلی بهتر میشه
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
از کجا فهمیدی پسرت سرطان داشت اخه خیلی کوچیک بود ؟ تو بارداری مشکلی داشتی ؟
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
منم دوتا از دست دادم این چیزا هیچ وقت فراموش نمیشه همیشه یه داغ رو دل آدم هست صبور باش
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن