2777
2789
عنوان

فقط اونایی که بچه از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 17940 بازدید | 138 پست
همش میگم اینم مثل اون میشه برام ؟ اونقدر که اونو دوس داشتم اینم دارم ؟ همش این فکرا تو سرمه 

نه عزیزم اصلا نذار فکرای منفی بیاد تو سرت...به دنیا که بیاد چشای خوشگلش رو ببینی و بغلش کنی عاشقش میشی ...بزرگ میشه انشالله و قراره کلی خاطرات خوب با هم بسازین..اون قراره به تو تکیه کنه پس قوی باش گلم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چون داغ دیدی حالمو درک میکنی همه وسایلشو جمع کردن نمیتونم برم تو خونم بچم یبار سوار دوچرخه اش نشد&nb ...

دکتر بچم به شوهر گفته بود که بچتون دیگه برنمیگرده من نمیدونستم ،وقتی شوهرم از بیمارستان اومد خونه تموم سیسمونی بچه رو جمع کرد و گذاشت توی اتاق و درو بست 

ولی من وقتی شوهرم خونه نیست میرم وسایلشو نگاه میکنم و میبوسم 

من ۱۲ روز زجر کشیدم هر روز میرفتیم بیمارستان با بخیه سزارین دنبال گان میدویدم اینور و اونور تا بتونم پسرمو ببینم  هر دفه که میرفتم بالا سرش گریه و زاری میکردم دلم خیلی شکست دلمو خیلی با حرفاشون شکستند بهم گفتند توبه کن تا بچت خوب بشه مگه من چیکار کرده بودم که توبه کنم 😭 هیچوقت یادم نمیره اون روزا رو 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سمت پاساژهای بچه گونه نرو

یه شهر کوچیکم که پاساژاش تفکیک شده نیس که همه مغازه ها قاطیه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
همش میگم اینم مثل اون میشه برام ؟ اونقدر که اونو دوس داشتم اینم دارم ؟ همش این فکرا تو سرمه 

اره مثل اون میشه برات کلا ادم حالشوخوب میکنه..ولی فراموش نمیشه 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
خدابهت صبربده..من زایمان زودرس داشتم بچم شش ماهه بود شش روزبیمارستان کنارش بودم مرد من دیونت شده بود ...

سخته خیلی سخته بچه من تازه داشت منو میشناخت دیوونش بودم صدا خنده هاش هنوز تو گوشمه

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خدا به دلتون صبر بده 🖤  از پیامبر بزرگ اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «کودکان مؤمنان د ...

سلام ببخشید

آخرش گذاشتی شوهرت بره سوریه؟ 

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .
دکتر بچم به شوهر گفته بود که بچتون دیگه برنمیگرده من نمیدونستم ،وقتی شوهرم از بیمارستان اومد خونه تم ...

من وقتی فهمیدن بچم سرطان داره یکی از اشناها هی مطلب و کلیپ سرطان تو گروه میفرستاد اینقد دلم میشکست فقط میگفتم خدایا واگذارشون کردم به خودت 

خاله عزیزم جلو چشماش بچشو از دست داد ماشین بهش زد و تو بغل مادرم رفت و پر کشید خیلی سخته 

ولی خالم همش تو همه جا اسشمو میگه انگار هست و همش میگه خدا خودش دادبهم و ازم گرفت 

خدا دلتو اروم کنه🖤🖤

سخته خیلی سخته بچه من تازه داشت منو میشناخت دیوونش بودم صدا خنده هاش هنوز تو گوشمه

😔😔😔میدونم کاملا درکت میکنم..چه نقشه ها که ادم براش نکشیده داغش میمـونه تودلش😭😭😭یکی هم اسمش باشه انگار دنیا روسرت خراب شد..یاد اداهاش میفتی 😭😭😭میدونم بخدا من حالم خیلی بد بود ولی دخترم که اومد حالم خیلیییی خوب شد 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
من وقتی فهمیدن بچم سرطان داره یکی از اشناها هی مطلب و کلیپ سرطان تو گروه میفرستاد اینقد دلم میشکست ف ...

متاسفم عزیزم خدا صبر بده بهت.از کجا فهمیدی سرطان داره علائمش چی بود؟