2777
2789

فقط فکر کردم تنقلات بگیرم و سالاد ماکارانی درست کنم با چند تا کاپ کیک باهم بریم پارک 

بچه ها من تا حالا زیاد کادو گرفتم واسه شوهرم همیشه هم خوب 

این دفعه بخوام اینطوری باشه بده

اولین سالگرده

ولنتاین روز مرد روز تولد و دو تا بدون مناسبت و سالگرد آشنایی بهش کادو دادم

الان اینطوری شده حس میکنم نخوام کادو بگیرم بده

ودوم اینکه چیزی لازم نداره به جز جوراب 🤣

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

به جای سالاد ماکارونی یه چیز دیگه درست کنه هوا سرده اصلا نمیچسبه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای سالاد ماکارونی یه چیز دیگه درست کنه هوا سرده اصلا نمیچسبه

ما جنوبیم‌ عزیز تازه دیروز یکم هوا خنک شده

و کاپوچینو اینا میبرم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
ما هم نزدیکه.میخایم کیک بگیریم بریم آتلیه عکاسی کادو مادو هم تعطیل

ما عکسایی فعلا تو بودجه مون نیست

ایشالله بریم خونه خودمون بعد پس انداز کنیم مراسم ها رو بریم آتلیه 

ما عکسایی فعلا تو بودجه مون نیست ایشالله بریم خونه خودمون بعد پس انداز کنیم مراسم ها رو بریم آتلیه& ...

عزیزم من آتلیه آنلاین دارم خواستی نمونه ها رو ببینی واتساپ یا اینستا پیام بده

۰۹۹۱۷۱۸۹۹۷۶

@atliye_online _smile

تبدیل عکس ساده به آتلیه ای باانواع تم ماهگرد، تولد، یلدا، نوروز، جشن الفبا، عروسی و...آموزش هم میدم هرکی خواست درخواست بده