2777
2789

دعا کنید اما ناامید نشوید تا جواب نگرفتید سریع منکر خدا نشید سعی کنید در کنار دعا به بقیه اصول  هم همش رعایت کنید به شخصه زیارت عاشورا حاجت گرفتم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
دعا کنید اما ناامید نشوید تا جواب نگرفتید سریع منکر خدا نشید سعی کنید در کنار دعا به بقیه اصول  ...

والا همیشه دعا میکنیم خداروشکر بالاخره رزقی دیرو زود میاد اما واقعا عاجزیم چن ساله تروخدا اگه کسی دعایی مجرب داره بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کنید اما ناامید نشوید تا جواب نگرفتید سریع منکر خدا نشید سعی کنید در کنار دعا به بقیه اصول  ...

مشکل دیدی میگن گاهی از زمینو اسمون همه باهم میاد با این وجود بازم میگیم خدابزرگه شاید یحکمتیه اما تروخدا اگه کسی دعایی چیزی که تجربه داره بگه که یکم این راه ساده تر شه گاهی از نون شب هم میزنیم بخاطرش

اینجا هر چی گفتن انحام دادم. من جواب نگرفتم 

دعا واسه هر چی گشایش بشه برا مادیات اثر نداره😔😕

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
اینجا هر چی گفتن انحام دادم. من جواب نگرفتم  دعا واسه هر چی گشایش بشه برا مادیات اثر نداره😔😕

ینی از هیجا یکمکی ادمی کاری چیزی معحزه ای ؟؟ ای خداااا

ینی از هیجا یکمکی ادمی کاری چیزی معحزه ای ؟؟ ای خداااا

😔😔😔

شما هرشب واقعه بخون 

داریات طلاق مزمل انشراح

یس برای امام جواد

اینجا بیشنر همیمارو میگن انشالله شما جواب بگیرین 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من سوره بقره رو خوندم تمام قرضهام داده شد الانم خدا روشکر بهترین زندگی میکنیم.ی گروهه ختم بقره هم تش ...

منم دوتا ختم برداشتم از بقره برام دعاکنید بی تاپیکتون مراجعه میکنم ببینم چجوریه