2777
2789

بچه ها من حدودا یک هفته زیز دلم درد داره ولی کم ، یکم بهش محل ندادم شدید شد و پریروز حین بیرون اومدن مدفوع خون دیدم.خیلی ترسیدم و رفتم اورژانس، سونو دادم همه چی عادی بود و صدای قلب بچمو شنیدم.فرداش یک ماجرایی پیش اومد و کلی گریه کردم و حرص خوردم و بلافاصله بعدش حدودا یک ساعت پیاده روی داشتم بالاجبار ،دیگه درد زیر دلم خیلی شدید شد.

فقط دراز بکش فردا هم نوبت دکتر تورژانسی بگیر برو بهت شیاف بده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون خون که دیدی دیگه الان لک و خونریزی نداری؟ 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
یعنی با شیاف خوب میشم؟؟ شماهم همین طوری بودی؟؟

دختر خالم اینجوری بود ولی ب دکتر نگفته بود ک کلا درد داره اخرشم سقط شد چون کار خیلی سنگین کرده بود... ضربان هم نداشت شما ک ضربان داری شیاف بزاری خوب میشی فقط دراز بکش اگه میتونی توالت فرنگی برو

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دختر خالم اینجوری بود ولی ب دکتر نگفته بود ک کلا درد داره اخرشم سقط شد چون کار خیلی سنگین کرده بود.. ...

منم همون روز تشکامو جمع کردم🤦‍♀️،خدایا خودت برام نگهش دار...

منم همون روز تشکامو جمع کردم🤦‍♀️،خدایا خودت برام نگهش دار...

تشک ک هیچی نی اون خنگ خونه تکونی کرده بود 

واای، چه جراتی داشته... نه من حتی قابلمه غذامون جرات نمیکنم جابجا کنم اگر سنگین باشه

نمیدونست حامله هست بعدم 17 سالشه عقلش نمی‌کشید 

طفلک، الا نی نی داره؟؟؟

نه تازه سقط کرده هنوز 3 ماه نشده... ولی بی عقله صد بار بگی بچه ای نمیفهمه