2777
2789

خانوما لطفا صادقانه جواب بدید

من آیندم خیلی برام مهمه

بتظر شما از الان حرفه خیاطی رو جدی شروع کنم یا برم دانشگاه برای رشته فیزیوتراپی؟؟

به هردوش علاقه دارم

خواهش میکنم بگید کدومش پر سود تره و راحت تر کار پیدا میشه

خیلی دوست دارم مستقل شم گیج شدم نمیدونم

لطفا کمکم کنید

لایک نکنین ، لایکککک نکنین ریپم کنین خوشحال شمممم😍😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فیزیو قبول شدنش به این راحتی نیست ولی اگه قبول بشی معلومه فیزیوتراپی!

درسه به همین راحتی نیست

میتونم بخونم

علاقه دارم

ولی کار پیدا کردنش واقعا پارتی میخاد

میترسم نتونم برم جاعی

میترسم بخونم بیکار باشم مثل اکثر جوونا

بخاطر همین گیجم

بنظر من فعلا تمرکزت رو بزار رو درس بعد از کنکور و اومدن جوابهاش به خیاطی فکر کن 

باشه ممنونم که کمکم کردید🥺❤

کسیو ندارم باهاش صحبت کنم واقعا از ترس اینکه اخرش پوچ شه واقعا میترسم

درسه به همین راحتی نیست میتونم بخونم علاقه دارم ولی کار پیدا کردنش واقعا پارتی میخاد میترسم نتون ...

خیاطی هم نیاز به استعداد و خلاقیت بالا داره و البته حرفه ای بودن برا اینکه به درامد خوبی برسی و اینکه حقوق ثابتی نداره معمولا

خیاطی هم نیاز به استعداد و خلاقیت بالا داره و البته حرفه ای بودن برا اینکه به درامد خوبی برسی و اینک ...

اره میدونم

خدا کمکم کنه

از الان استرس کنکور شبا خواب واسم نمیزاره

ازین طرف انرژی منفیای دور و برم

هوففففف

بمیرم راحت شم

باشه ممنونم که کمکم کردید🥺❤ کسیو ندارم باهاش صحبت کنم واقعا از ترس اینکه اخرش پوچ شه واقعا میترسم

نزار تمرکزت رو از درس خوندن کم کنه این استرس ها. کنکور بده انشالله وارد دانشگاه میشی اگه نشدی اون موقع باید بفکر راه دوم باشی. فعلا قاطع و پر توان به درست برس عزیزم.

نزار انگیزت کم بشه که نیاز به همفکری و دلداری داشته باشی. اطراف همه ماها آدمهای سمی پر هست. که میتونن ناامیدی کنن و دورت کنن از هدفت. بچسب درستو بخون عزیزم

نزار تمرکزت رو از درس خوندن کم کنه این استرس ها. کنکور بده انشالله وارد دانشگاه میشی اگه نشدی اون مو ...

ممنونم واقعا ممنونم

چش حتما

دعا کنید برام لطفا🥺