2777
2789
عنوان

بیایید مشاورم بشین

39 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من یکسال نامزد بودم یکسال عقد شوهرم وضع مالیش خوب بود ولی همه رو ب فنا داد قضیه اش طولانیه فقط یه زمین داریم شریکی با پدرشوهرم هرکاری میکنیم نمیفروشه همش شوهرمو سرکوفت میزنن که مالتو باختی نمیگن کمکش کنیم منم نمیتونم بدون خونه عروسی کنم میگم زمینو بفدوشید تا با وام ازدواجمون خونه بندازیم اما کو گوش شنوا دیشب با شوهرم دعوا کردم گفتم طلاق میگیرم اما خیییلی دوسش دارم 😭😭😭بنظرتون فردا برم درخواست طلاق بدم بترسونمشون اینم بگم پدرشوهرم خیلی حرف مردم براش مهمه میترسه مردم بفهمن من ناراضی ام .بعد شوهرم پول از برادر شوهرم قرض گرفته اونم ماشینش خرابه هنش دعوا ک پولمو بده پدرشوهرم با اینکه میدونه پول نداریم میگه پولشو بدین منم گفتم بگو زمینو بفروش تا پولشو بدیم تو روخدا درخواستم غیرمنطقیه؟امروز پدرشوهرمو دیدم ردشو کرد اونور منو مقصر میدونه چیکار کنم.کاش می شد طلاق بگیرم راحت شم از دست خانواده نکبت شون اما شوهرم😭😭😭

انقد خونه برات مهمه که بخاطرش طلاق میگیری؟

آخه اولش با هزار امیدو آرزو زنش شدم فقط خونه نیست که هیییچ پولی برای هیییچی نداره خواستگارام عاالی بودن اصرار خانوادم بود که کی بهتر از پسرعموت اما بعدش عاشقش شدم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اولش با هزار امیدو آرزو زنش شدم فقط خونه نیست که هیییچ پولی برای هیییچی نداره خواستگارام عاالی ب ...

همه چی پول نیست 

عشق هم هست 

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩