2777
2789

چرا اینجوریم 😐

ما یه اقوام داریم پیره بعد شوهرم بش میگه خاله ماهم میگیم بعد شوهرم شدید شبیه پسرشه. این یه روزی به شوارم گفته بیا فلان نوه مو عقدت کنم تا بهم محرم شیم (نوش 3 سالشه😐😐😐😐)گفته مشدیا این کارو میکنن و بعد من گفتم این حرفا چیه ادم باید احمق باشه همچیین حرفی بزنه بعد شوهرم گفت شوخی کرده و این حرفا . ولی الام که بهش فک میکنم خیلی حرف زشتی زده ها اون موقع خندیدم و گفتم ولی الان حس میکنم باید برم پارشون کنم 😂نظرتون چیه برم

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

منم دقیقا همینم ی چیزی بم میگن اونجا عین ماستم دوبارش مث چی حرص میخورم

در ضمن چرت گفته من خودم مشهدیم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینم ی چیزی بم میگن اونجا عین ماستم دوبارش مث چی حرص میخورم در ضمن چرت گفته من خودم مشهد ...

دقیقا یه لحظه شوک شدم اخه توقعم از شعور اون خاله خیلی بیشتر بود واز شوهرم بیشترتر که اصن چرا این حرفو تکرار کرد. میگه مشهدیا صیغه میکنن و دباره همونجا طلاق میدن و محرم میشن.  ولی میدونم چرته گلم

ولش کن بابا توعم ب چ چیزایی فکر می کنی😂 حرفش خوب نیست  معلومه ادم بافکری نیست... چ ب شوخی گف ...

اره میدونی الان نزدیک پریودیمه باز قاطی کردم😂