2777
2789

راجب من نیست مشکل یه نفره..دانشگاه شهید بهشتی قبول شده بود این دو ترم که مجازی بود رو گذروند..تهران زندگی نمیکنه..الان که میخواد حضوری شه قراره بره تهران ولی به این هم فکر میکنه که شاید انتقالی بگیره بیاد دانشگاه شهرشون..بخاطر هزینه زیاد تهران و دوری و..از یه طرف ولی میگه شهید بهشتی مدرکش خیلی بهتره حالا نمیدونه چیکار کنه..بنظرتون اینکه مدرک از کدوم دانشگاه باشه تو پیدا کردن کار تو شهر خودش تاثیری داره؟

من بودم همون شهیدبهشتی رو ادامه میدادم

دانشگاه به اون خوشگلی و معتبری رو ول نمیکردم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بره شهید بهشتی

جدا از دانشگاه 

کلا تهران برای پیشرفت خیلی بهتره

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کی شهید بهشتی رو ول میکنه😕😕خابگاه داره اونجا ،بعدشم تهران خیلی جاهاش از شهرستانم ارزون تره

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

وای منم بهشتیم ولی کرجم یه ترم قبل کرونا رفتم سرررررویس شدم از بد مسیریش 

من انقد از جاش بدم میاد که میگم بمونه شهرشون😑

دیگه زندگی خوابگاهیم که خیلی سخته من ک نمیتونم اگه اون خودش میتونه تحمل کنه که هیچ

رفت و امد هزینه سرسام اوره تو تهران! ترافیکش پدر ادم درمیاره! من نمیدونم بقیه چجوری میگن ولی تهران عملا باید پولدار باشی بتونی خونه اجاره کنی. اگه ارامش و خانواده مهمه براش بره شهرش. دلش تفریح و شلوغی و اعصاب خوردی میخواد تهران عالیه

جاش چجوریه مگه عزیزم

بد مسیره افتضاح

تو قله اس انگار

خیابونای اطراف و داخل دانشگاه انقد شیبش زیاده انگار رفتی کوه نوردی

برای کسایی ک بومی بودن و خوابگاه نمیموندن خیلی سخته رفت و امدش

بعدم تهران یه ذره سرد شه اونجا برف میاد

برفاشم معروفه

یبار ما تو برف موندیم ماشینا گیر کرده بودن مجبور شدیم ۵ ساعت تو برف شدید پیاده روی کنیم تا برسیم مترو

وای خیلی خاطرات بدی دارم ازش😢😂

اینم بگم فامیل تو تهران داره شاید هم بتونه خونه بگیره..ولی بازم میگه هزینه گردن خانواده نیارم

دوست عزیز تاجایی که میدونم شهید بهشتی خوابگاه داره 

غذا رو هم که صبحونه نهار شام از سلف دانشگاه میگیره فقط جمعه ها باید خودش اشپزی کنه  هزینه سلف هم که کمه و مناسب برای یک ماه شام و نهار میشه حدودن ۱۸۰ تومن

درواقع تو خونه خودشون بخوان براش غذا درست کنن هزینه اش بیشتر میشه از سلف 

میمونه هزینه ماهیانه اش که اونم بستگی به خودش داره ک چجوری زندگی کنه

ولی ابدا رفتن خونه فامیل و پیشنهاد نمیکنم

اگه از لحاظ عاطفی میخواد نزدیک خانوادش باشه قابل درکه ولی اگه برای مسایل مالیه بنظرم قابل مدیریتع و دوستت فقط چون ذهنیتی نداره دچار استرس شده

شهید بهشتی خیلی دانشگاه خوبیه

رفت و امد هزینه سرسام اوره تو تهران! ترافیکش پدر ادم درمیاره! من نمیدونم بقیه چجوری میگن ولی تهران ع ...

مگه یه دانشجو میخواد ۲۴ ساعته اسنپ و تاکسی بگیره که هزینه بالا باشه ؟

خوابگاه ها عموما نزدیک دانشگاهن و خودشون هم سرویس دارن واسه دانشجوها و غیر از اون هم دانشجوها هم که یا مترو استفاده میکنن یا اتوبوس که اونم هزینش کمه

مگه یه دانشجو میخواد ۲۴ ساعته اسنپ و تاکسی بگیره که هزینه بالا باشه ؟ خوابگاه ها عموما نزدیک دانشگا ...

نه عزیز خبر نداری فقط عشق به زندگی تو یه شهر بزرگ کافی نیست! الان فارغ التحصیلان همین دانشگاه مجبورن اطراف تهران یا شهرهای صنعتی کار کنن.

همین دانشگاه شهید بهشتی چند خوابگاه داره و همشونم دورن. بله سرویس هست ولی هزینه خورد و خوراک و… که دانشگاه نمیده! اون ۱۸۰ تومن که شما میگی تاجایی که میدونم مال قبل کرونا بود الان چی؟ آواز دهل از دور خوشه! دانشگاه اسم داره ولی هیچ امکاناتی بهت نمیده. اینو منی که میگم سه مقطع تو دانشگاه بزرگ تهران درس خوندم.

بد مسیره افتضاح تو قله اس انگار خیابونای اطراف و داخل دانشگاه انقد شیبش زیاده انگار رفتی کوه نوردی ...

فقط کسی که اونجا بوده میتونه درک کنه! همه فکر میکنن بهشت تهرانه خبر ندارن چیه😂😂

فقط کسی که اونجا بوده میتونه درک کنه! همه فکر میکنن بهشت تهرانه خبر ندارن چیه😂😂

واقعا😂😂😂

به هرکی ام بگم یجور نگاه میکنه انگار دارم خودمو لوس میکنم

واقعا واسم سواله ایده ی کدوم بی عقلی بوده اونجا مناسب دانشگاه ساختنه😒

واقعا😂😂😂 به هرکی ام بگم یجور نگاه میکنه انگار دارم خودمو لوس میکنم واقعا واسم سواله ایده ی کدوم ...

از زمان شاه بوده دیگه😂😂😂

ولی واقعا هیچکس درک نمیکنه که جای بسیا بدیه و همین باعث میشه چقدز خرج اضافی و زحمت بیفته گردن دانشجو😅