2777
2789

همسرم داشت می‌گفت فلان خوراکی باید برات بخرم که میل جن... بیشتر بشه 

من گفتم بیشتر از این ؟ باید یچی بخری کم کنه 

بعد گفت نه نمیخام کم کنه می‌خوام بیشتر کنه

منم گفتم خیلیم عالیع من که مشکلی ندارم فقط باید بهش پاسخ بدی 

حالا نوشته آب نیست وگرنه شناور ماهری ام 

حالا چی بگم بهششش🤦‍♀️😂

اینم بگم ما عقدیم هنوز شاید حرفش اشاره به این داره

لعنتی عوض شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو استاد مایی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بگو یادم بده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بگو وااااااو چ شجاع

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بهش بگو که عزیزم یکم نگران کمرت باش به جای کمرت از عقلت هم کار بکش 

شاید در دنیایی دیگر در ادینبورگ جادوگری زیبا باشم ... که دغدغه اش درست کردن معجونِ زردچوبه با زنجبیل باشد! ، شاید در دنیایی دیگر 🧸🦋