2777
2789

نمی تونم با قسمت های مختلفش کار کنم از سال 93 کاربر خاموشم چند بار سعی کردم وارد شم الانم که وارد شدم نمی تونم باهاش کار کنم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریپلای پیام و این کارها رو اصلا نمی تونم باهاش انجام بدم... همیشه خاموش تاپیک ها و نظرات و داخل گوگل می خونم 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

فقط طلاق😂😂👌🏻😘

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
ریپلای پیام و این کارها رو اصلا نمی تونم باهاش انجام بدم... همیشه خاموش تاپیک ها و نظرات و داخل گوگل ...

ریپلای اون فلش پایین پیام هاس اونو بزن اونوقت میتونی کامنت هاروپاسخ بدی درجوابشون

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀