2777
2789
عنوان

هرکار می کنم نمی تونم با نی نی سایت کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 67 پست
خواننده خاموش یعنی چی

ینی صرفا تاپیک ها رو با پاسخی که کاربرها به استارتر میدن و می خوندم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرمنده احتمالا آی کیوت پایین نباشه 

چون از ۹۳تا الان 🤔

کار شق‌القمری هم نیست 🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این موفقیت و بعد از 2 سال عضویت و چند سال خواننده خاموش بودن به خودم تبریک میگم ممنونم ک اومدین🤣

همزمان با من عضو شدی تعداد پستا رو مقایسه کن فقط🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
این موفقیت و بعد از 2 سال عضویت و چند سال خواننده خاموش بودن به خودم تبریک میگم ممنونم ک اومدین🤣

تبریک ب من تبریک بتو تبریک ب همه😂

مردها که عاشق میشوند به دنیا می آیند ،اما زنان عاشق که میشوند میمیرند..
زنده باشید،💚 آفرین یاد گرفتی اینم ریپلای  خوش آمدی به دنیایی نی نی سایت که واقعا بعضی وقتا خ ...

خواننده خاموشم... روزی چند ساعت فقط تاپیک ها رو می خونم... با تاپیک های هارلی کویین خیلی حال می کردم حتی رفتنشم فهمیدم... حیف 

تاپیک ها بیخود شده اکثرا و خاله زنکی ممنون عزیزم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خواننده خاموشم... روزی چند ساعت فقط تاپیک ها رو می خونم... با تاپیک های هارلی کویین خیلی حال می کردم ...

هارلی برگشته گل

مردها که عاشق میشوند به دنیا می آیند ،اما زنان عاشق که میشوند میمیرند..