2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت دلیل داره🙄🙄

دلیل داره.ولی دلیلش قابل توجیه نیست.بنظر من زن و شوهرا کمتر حرف میزنن با هم.کمتر همدیگه رو میشناسن.

اینکه من بدونم خانمم از چه رنگ و موزیک و غذا و هوا و... خوشش میاد که دلیل شناخت نیست.

زن و شوهر باید خودشونو واسه هم مرتب تازه کنن.

شوهرتون چه کارس ؟  والا من میترسم با شوهر پولدار و دکتر ومهندس ازدواج کنم بعد بره زن جوون بگیر ...

شوهر من مهندسه وضعشم خوبه دلیل خوبی نیست 

علف رو ریشه سبز میکنه خانواده و اصالت خیلی مهمه

خوش باشین پیش هم دیگه🖤🤝

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

قبلنم همین گوهی بود کهست منتهی چتاشومیدیدم یاپنهون کاریاشو ولی دخترتوخونم ندیده بوودم ی وقتایی  ...

چقدر روزهای سختی رو گذروندید

ان شاءا... هر تصمیمی که میگیرید با قدرت باشه و بتونه به ارامش برسونتتون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
دلایل روانشناسی داره البته بیشتربراخانومامردارونمیدونم

اینا همش بهونست دلیل خیانت هوس باز بودنه کثیف بودنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ناراحت نباش تازه اول راهی کلی میتونی با دخترات شاد باشی همسر خوب هم حتی  دردسره وای به خیانتکار ...

ربطی ب شغل نداره ادم کثیف و بی تعهد تو هر قشرو صنفی هست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اصلا اینطور نیست من با پسرم 15 سال فاصله سنی داریم هرکی میبینه فکر میکنه خواهر برادریم

چطور ۱۵ سالگی تونستی زایمان کنی؟بچه داری برات سخت نبود؟چیزی بلد بودی تز بچه داری؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍