2777
2789
عنوان

سوپ جو

531 بازدید | 25 پست

سلام بچها خوبید.راه کارایی دارید ک سوپ سر نره.منم هر سری سوپ میزارم موقع جوشیدن سر میره اجاقو کثیف می‌کنه اعصابم خورد میشه😐لطفاً اگه راه کاری دارید بگید ممنون میمگشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ و نباید درش و کامل بزاری 

درش و نیمه باز بزار و یا یه کفگیر چوبی بزار رو قابله درش رو بزار و اینکه خب یه کم  قابلمه بزرگ بگیر که  ته لب پر نشه

برای سوپ و آش من قابلمه  گود ارتفاع دار استفاده میکنم‌ قابلمه معمولیا‌ خوب نیستن

من تا بحال تو عمرم داخل قابلمه سوپ و خورشت نپختم.

فقط و فقط زودپز.

ولی قلق داره.هرکسی نمیتونه تو زودپز خوب در بیاره..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من تا بحال تو عمرم داخل قابلمه سوپ و خورشت نپختم. فقط و فقط زودپز. ولی قلق داره.هرکسی نمیتونه تو ز ...

مادرم یه بار تو زودپز جو گذاشت زودپز ترکید چون جو لعاب میده خیلی تو زودپز خطرناکه

😔
من تا بحال تو عمرم داخل قابلمه سوپ و خورشت نپختم. فقط و فقط زودپز. ولی قلق داره.هرکسی نمیتونه تو ز ...

من همیشه تو قابلمه پختم حتی تو رستوران هم کار کردم همیشه دیگ جا دار بار میزارن تعریف نباشه نمی تونی اش و سوپ هام رو بخوری تعریف نکنی هم زود میپزه هم خوشمزه میشه فقط و فقط عصاره ی مرغ و تازگی مواد مهمه

کاربر جدید نیستم