2777
2789
عنوان

ختمی که رد خور نداره

591 بازدید | 14 پست

یه ختمی که رد خور نداشته باشه یا یه چله ی معجزه ای که خودتون هم تجربه کردین چیه

هم برای پیدا کردن کار 

هم برای ازدواج

راحت هم باشه زود نتیجه بده 

چیه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت عاشورا و ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات میگن خوبه نداره ولی من خودم  تاحالا انجام ندادم.

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

هر چی گشتم بلاخره بودن کسانی که گفتن حاجت نگرفتن .

اخه مگه میشه ختمی پیدا کرد که ردخور نداشته باشه ؟

حتی چله حق شناس هم دیدم خیلیا حاجت نگرفتن 

خودم شفا میخوام. امضام بخون

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
دهایی چیزی داره که باید بخونیم میشه بگی چطور ممنونم

نه نداره نمیدونم.من مریض بودم حالم خیلی بدبود تنهاهم بودم ودلشکسته...یهویادم افتادشب شهادت امام حسن مجتبی ست.حتی باخدابخاطرمشکلاتم قهرکرده بودم نمازنمیخوندم. اونشب تاصبح خوابم نبردهمینکه یادم افتاداینو بخاطرامام حسن مجتبی رفتم غسل کردم نمازصبحمو خوندم.صبح ساعت ده گوشیم زنگ خورد ومشکلم توسط یکی ازدوستام حل شد.حتی جالبه دوستم گفت به دلم افتاد برات اینکاروانجام بدم .منودوستم چندماه بود زنگ نزده بودیم بهم...

لطفا برای مادرشدنم یه صلوات بفرستید ممنون🌹

سلام فیونای عزیز حالت خوبه ؟

عزیزم من از این ختمها حاجت گرفتم ، دنبال کار بودم ،نذر کردم تا 14 روز ، روزی یه مرتبه نماز امام زمان بخونم ، تموم که شد ، فرداش سر کار بودم

محیط کارم خوبه اما میخوام دنبال یه کار دیگه باشم  ( دلم میخواد یه کار با درامد بیشتر پیدا کنم ) 

یکی دیگه از ختمها ، ختم سوره واقعه دوشنبه اول ماه بود ،که اینبار افتاده ۱۵ آذر

چند تا آرزو کردم که بعضیاش براورده شد ، اینکه کار پیدا کنم ، یه خونه خوب ، تو یه محله ی خوب بگیریم 

حالا ۱۵ آذر میخوام دوباره اون ختمو انجام بدم
( ان شاءالله به خواسته های دلم برسم ) 

یه بارم از نماز امام رضا تو سختی زیاد حاجت گرفتم 

الهی که تو هم به خواسته ی دلت برسی و خدا دلتو شاد کنه ⁦♥️⁩

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام فیونای عزیز حالت خوبه ؟ عزیزم من از این ختمها حاجت گرفتم ، دنبال کار بودم ،نذر کردم تا 14 روز ...

البته اینم بگم ، یادم میاد همسایه مون هم دنبال خونه بود ، در کنار نماز امام زمان یه یس هم میخوندم به نیت اینکه همسایه یه خونه ی خوب پیدا کنه 

شاید این باعث شد خونه ی خوب پیدا کردیم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام فیونای عزیز حالت خوبه ؟ عزیزم من از این ختمها حاجت گرفتم ، دنبال کار بودم ،نذر کردم تا 14 روز ...

سلام مهربانو جان ممنونم به فکرمی

انشالله خودتم به حاجت قلبیت برسی 

اسکرین گرفتم انشالله انجام بدم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم