2777
2789

بچه ها ما خونمون رو فروختیم آخر برج ۶که قرار بود تا ۳۰ مهر همه چک هاش پاس بشه سند و کلید رو بگیره اما هنوز هم چک سندش مونده هم یه چک ۵۶ تومنی از قبل 

حالا میخوام ببینم میتونم برای فسخ اقدام کنم یا نه؟مراحلش چی هست؟

تجربه یا اطلاعاتی دارید؟☹☹

فک کنم توافقی بشه فسخ کرد،ولی حتما جریمه رو ازتون میگیرن

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

😁کاراموز وکالتی

جریمه فسخو میگیرن دیگه نه؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

مبایعه نامه یه شرطی داره که اگر توش شرایط چک و فسخ رو نوشته باشین بله میشه فسخ کرد ،که معمولا یه جریمه نقدی در قبال فسخ باید پرداخت کنید که در همون مبایعه نامه ذکر شده،

😁کاراموز وکالتی جریمه فسخو میگیرن دیگه نه؟

آره ولی هر معامله ای شرایط خاص خودشو داره اگه طرف چکش پاس نشه نمی تونه جریمه بگیره یا قانون اختیاراتی به فروشنده داره که در برخی موارد بتونه معامله رو فسخ کنه

اگر در قرارداد امكان فسخ در صورت عدم وصول وجه چك شده باشه ميتونيد فسخ كنيد در غير اينصورت فقط ميتونيد وجه چك رو مطالبه كنيد يا وجه التزام قراردادي رو درخواست كنيد يا توافق كنيد

فک کنم توافقی بشه فسخ کرد،ولی حتما جریمه رو ازتون میگیرن

خب اون زمان میخواد الان ۲۰روز بهش زمان دادم میگه ۱ ماه دیگه نمیتونم من صبر کنم ک 

اگه شکایت کنم اجازه فسخ ی طرفه نمیدن؟

مبایعه نامه یه شرطی داره که اگر توش شرایط چک و فسخ رو نوشته باشین بله میشه فسخ کرد ،که معمولا یه جری ...

بله هم نوشتن اگه چک پاس نشد فسخه هم جریمه گذاشتن ولی الان منو میترسونن ک برم دنبالش 

میگن طول میکشه یا میگن دادگاه میگه صلح کنید خودتون 

چیکار کنم من