2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
ولی من خانواده ام بشدت سنتی و با این چیزا کنار نمیان حالا اون میگه خانوادتو در جریان بذار من خیلی از ...

علت طلاق از همسر سابقش چیه؟خییییلی مهمه 

از قدیم گفتن زن زن مرده بشو اما زن زن طلاق داده نه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودت چی میگن؟یه بچه داره به بعدش فک کردی ؟

خانواده من اصلا خبر ندارن من میترسم بگم. اون میگه قبل از زنگ مادرم بهشون بگو. از بچه میترسم ولی اون خیلی خاطرمو جمع کرده میگه نهایتا یه بار موقع ازدواج اجازه منو بخوان دیگه هیچ وقت حتی اسمی نمیشنوی

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
خانواده من اصلا خبر ندارن من میترسم بگم. اون میگه قبل از زنگ مادرم بهشون بگو. از بچه میترسم ولی اون ...

ببخشید من یخوردع حس ششمم قویه از این رابطه خس خوبی دریافت نکردم تهشو خوب حس نمیکنم 

بازم خودت میدونی

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
علت طلاق از همسر سابقش چیه؟خییییلی مهمه  از قدیم گفتن زن زن مرده بشو اما زن زن طلاق داده نه

علت اینه که میگه من اون موقع همش فکرمیکردم زودتر باید نصف دینم کامل باشه مذهبیه. اشتباه کردم همسر سابقه اش مذهبی نیس و عجله کرده و بعدش فهمیده که چه خبره بعدشم میگه از ترس آبرو ادامه دادم

علت اینه که میگه من اون موقع همش فکرمیکردم زودتر باید نصف دینم کامل باشه مذهبیه. اشتباه کردم همسر سا ...

دروغ میگه خودت برو تحقیق کن در مورد این علت 

هیچکس نمیگه دوغ من ترشع 

نمیگن من مشکل داشتم

ببخشید من یخوردع حس ششمم قویه از این رابطه خس خوبی دریافت نکردم تهشو خوب حس نمیکنم  بازم خودت ...

خودمم به شدت ترس دارم و میدونم آخرش به ازدواج ختم نمیشه فقط نمیدونم الان چیکار کنم

مطمئنم خانواده ی من قبول نمیکنن

دروغ میگه خودت برو تحقیق کن در مورد این علت  هیچکس نمیگه دوغ من ترشع  نمیگن من مشکل داشت ...

آره من اگه قضیه جدی بشه که حتما این کارو میکنم

خودمم به شدت ترس دارم و میدونم آخرش به ازدواج ختم نمیشه فقط نمیدونم الان چیکار کنم مطمئنم خانواده ی ...

تو خونوادت هیچکس نیس که خیلی اروم و منطقی برخورد کنه؟خواهر برادر مادر پدر؟هرکدوم که میشه برو همه اینارو توضیح بده و بسپار به خونوادت و بگو که میدونم تهش خوب نیس برا همین هر وی شما بگین شما خودتون بهش جواب بدین حرف شما حرف منم هست

تو خونوادت هیچکس نیس که خیلی اروم و منطقی برخورد کنه؟خواهر برادر مادر پدر؟هرکدوم که میشه برو همه این ...

مجبورم بالاخره با یکی صحبت کنم چون اون خیلی پیگیره فکر میکنم با مامانم بتونم