2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

1566 بازدید | 147 پست

ماجرای یه ماه اخیر زندگیم و لطفا لطفا تو هر سنی که هستین منو راهنمایی کنین و منو جای خواهرتون بدونین خیلی به مشورت شما نیاز دارم

من با یه آقایی تقریبا چهل روز پیش آشنا شدم اولش اصلا قصد جدی نداشتم و صرفا یه سرگرمی بود ولی کم کم جدی شد

یه شرایط اولیه به من گفت و شروع کردیم به آشنایی و ایشون از اول گفت که قصدش ازدواجه ولی من باور نکردم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

بعد همون اول به من گف که یه ازدواج ناموفق داشته و حاصلش یه دختره ولی چندین ساله میگذره و حتی یه بار هم ندیده دیگه و

کامل به من گفت که چی شده و چی گذشته، من میخاستم تمومش کنم همون موقع که گف بذار باهم آشنا بشیم و من خودمو معرفی کنم

این درست نیس که بخاطر یه اشتباه گذشته من این شانس رو از دست بدم صبر کن با اخلاقیاتم آشنا بشی اگه نخواستی تمومش میکنیم

و منم چون قصدم جدی نبود و گفتم نهایتا میگم نه قبول کردم

ولی جدی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اخلاقاش خیلی خیلی عالیه من الان دوسش دارم ولی سه تا مشکل داریم یکی اینکه همشهری خودم نیس یکی از من ده سال

بزرگتره و همین مشکلی که الان گفتم

الان خانواده اون در جریانن میگه کمابیش راضی ان اینم بگم که اونا سطحشون از ما خیلی بالاتره ولی نوی خانواده ی خیلی خیلی

خوبی بزرگ و تربیت شده

ولی من خانواده ام بشدت سنتی و با این چیزا کنار نمیان حالا اون میگه خانوادتو در جریان بذار من خیلی ازین کار میترسم مطمئنم

برخورد خوبی نخواهند داشت

میگه اگه تو منو بخوای باید بجنگی ولی من اصلا نمیدونم این کارم درسته یا نه

میترسم خانواده به من بی اعتماد بشن

میگه خانواده تو اگه خوشبختیتو بخوان قبول میکنن چون من تورو خیلی دوست دارم

بچه ها اخلاقاش خیلی خیلی عالیه من الان دوسش دارم ولی سه تا مشکل داریم یکی اینکه همشهری خودم نیس یکی ...

مجردی عزیزم ؟ چند سالته چند سالشه ؟

زندگی زیباست اگر قیرقودوخ قویسا  

حالا شما بگین من چیکار کنم؟ یه بار اومده اینجا و من از نزدیک دیدمش حالا دیگه بیخیال نمیشه 

من 27 سالمه