2777
2789

سلام عزیزان تو واتساپ گروه چله سوره واقعه دارم عزیزانی که تمایل به شرکت در ختم رو دارین بگین که لینک رو بفرستم براتون ممنون 

چله سوره واقعه برای مشکل گشایی و افزایش رزق و روزی بسیار عالی و مجربه 

عزیران دلم لطفا همکاری کنین لیست کامل بشه حاجت روا بشین الهی 

اولین گریه ز بی دردی بود ...آخرین گریه ز بی درمانی!!!!

میشع من شرکت کنم ولی گروه وات نیام؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشع من شرکت کنم ولی گروه وات نیام؟

آره عزیزم ولی باید حتما بخونین وگرنه مدیون بقیه اعضا گروه میشین اگه مشکلی ندارین اسمتون رو بگین یادداشت کنم داخل گروه 

آره عزیزم ولی باید حتما بخونین وگرنه مدیون بقیه اعضا گروه میشین اگه مشکلی ندارین اسمتون رو بگین یادد ...

بله میخونم اسمم رو بنویسین

اینجوریه که هرشب همه به نیت یه نفر میخونن؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
بله میخونم اسمم رو بنویسین اینجوریه که هرشب همه به نیت یه نفر میخونن؟

چشم بله هر روز به نیت یه نفر تا 40روز . فقط من چجوری بهت اطلاع بدم وقتی شروع شد ؟

چشم بله هر روز به نیت یه نفر تا 40روز . فقط من چجوری بهت اطلاع بدم وقتی شروع شد ؟

نمیدونم واقعا😕 اره واقعا سخت میشه