2777
2789
عنوان

آیا کسی که رفته برمیگرده

109 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ، دیشب دوست پسرم که سه ماهه باهم بودیم باهام کات کرد ، بنظرتون برمیگرده ؟ خیلی آدم لجباز و مغروریه ، اول اون بود که منو دوست داشت ولی من کم کم بهش علاقه مند شدم و اون سرد شد ، البته تقصیر خودمم بود چون بهش گیر میدادم از روی دوست داشتن ، می‌گفت که آخرین رابطش ۳ سال پیش بوده و تا حالا عاشق نشده و اینا ، حالا بنظرتون برمیگرده دوباره ؟ 

دوستان اینم بگم که دعوامون سر این بود که من بهش گفتم چرا بهم ابراز علاقه نمیکنی . و اینکه وقتی اصرار کردم بمون بلاکم کرد و غرورمو شکست کلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی ، آخه گفت بهت گفتم یبار از چشمم بیفتی دیگه افتادی ، من دیگه رابطه نمیخوام و خسته شدم و ...

آره

ولی رفتارتون با هم درست نباشه متاسفانه یه روز برای همیشه تموم می شه

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

بچه ها شمارمو از بلاکی در آورد ولی اینستاگرامم نه ، بنظرتون امیدی هست که این آدم مغرور و لجباز پیام بده ؟ اخه قبلا همش سر هر حرفی بحث میکردیم قهر میکرد میرفت باز خودش برمی‌گشت ، ولی این سری گفت خسته شدم دیگه نمیخوام رابطه. 

نه بلاک بودم بهش زنگ زدم دیدم انبلاک کرده ، برام نوشت چیه هی زنگ میزنی کاری داری؟ بعد گفت همچی بین م ...

عزیزم خودت و کوچیکه نکن

منم ی روز با همچین آدمی بودم ک ی روز بخاطر ی کار کوچیکم بهم گفت برام تموم شده ای و رفت

چندین ماه گریه کردم 

یک بار دیگه بهم برگشتیم و اینقدررر اذیتم کرد ک خودم با پای خودم رفتم

الان میبینم اشتباه کردم...تو دوستش نداری فقط چون ترک شدی حالت بده..منم فکر میکردم عاشقشم بعد دیدم ذات آدمی اینه ک از ترک شدن بدش میاد

تورو خدا غرورت و خورد نکن ک ی روز مثل من پشیمون میشی