2777
2789
همش تصمیم می گیرم زیاد بخورم بعد چند روز خسته می شم می زارم کنار 

چه خوب. من مجردی همش وزنم ثابت بود اما الان همش بالا میره باید بیارم پایین. تازگیا وزنم ثابت شده بود و راضی بودم دوباره پاییز شد اشتهام زیاد شده همش دوست دارم خوراکی بخورم تو همین ماه دو کیلو چاق شدم. دارم با خودم میجنگم چیزی نخورم. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب. من مجردی همش وزنم ثابت بود اما الان همش بالا میره باید بیارم پایین. تازگیا وزنم ثابت شده بود ...

کجاش خوبه . من از این بابت خیلی ناراحتم خیلی سعی می کنم چاق شم اخه وقتی چاقتر می شم همه بهم می گن چقدر خوشگلتر شدی 

کجاش خوبه . من از این بابت خیلی ناراحتم خیلی سعی می کنم چاق شم اخه وقتی چاقتر می شم همه بهم می گن چق ...

قد و وزنتون چنده؟ 

منم دوست ندارم لاغر بشم. همیشه سعی میکنم توپر باشم اما خیلی اضافه وزن نباشه. چون صورتم گرد و ریز هست و گونه دار بعد اگه لاغر بشم چشمام خیلی گود میره دوست ندارم اصلا. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
من به بچه شیر می دم وزنم کمتر شده وزن ۴۵ قد ۱۶۵

عزیزم بخاطر شیردهی هم هست. منم تا 6 ماه پیش که به دخترم شیر میدادم 23 کیلو لاغر شده بودم. از شیر که گرفتمش باز وزنم داره میره بالا که سعی میکنم نذارم😄

اره فکر کنم اینجوریه که شما می گین . ولی دست خودم نیست تو آینه که به خودم نگاه می گم اعصابم خورد می ...

میخوای چاق شی سویق گندم بخر از عطاری

روزی ۲قاشق بخور چندنفر از،اطرافیانم باهمین چاق شدن اشتها آور هم هست

کاربری  ۲ نفره
چجوریه مزش خوبه؟ بعد وزنشون بر نگشت ؟؟ 

پودره از گندم گرفته میشه مزه ش خیلی خوبه من یبار واسه امتحانی توی شیرموز حل کردم خوردم.

با بستنی هم میشه خوردش

نه برنگشت راستش همون یبار که من خوردم حس کردم اشتهام بیشتر شده

کاربری  ۲ نفره
عزیزم بخاطر شیردهی هم هست. منم تا 6 ماه پیش که به دخترم شیر میدادم 23 کیلو لاغر شده بودم. از شیر که ...

حالا خیلی مونده تا از شیر بگیرمش . تا اون موقع نمی تونم تحمل کنم 

پودره از گندم گرفته میشه مزه ش خیلی خوبه من یبار واسه امتحانی توی شیرموز حل کردم خوردم. با بستنی هم ...

ممنون عزیزم . امتحان می کنم خدا کنه رو منم جواب بده