2777
2789
عنوان

معمارای عزیز میشه بیاین (کسایی که پارسال یا امسال شروع کردن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 47 پست
اون کار نیست بیگاریه، توی معماری هم کمرت داغون میشه هم چشت کور، اما واقعا لذت بخشه و واقعا حجم کار ب ...

من علاقه خیلیی زیادی دارم  از نظر منم لذت بخشه 

اهااا  وای من عاشقشوونم  اصلا فکر میکنم بهش دیوونه میشم    کلی ماژیک و مقوا های ...

بله من کارشناسی و کارشناسی ارشد معماری خوندم راستش به ندای قلبم گوش دادم ولی الان یه جورایی پشیمونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من کارشناسی و کارشناسی ارشد معماری خوندم راستش به ندای قلبم گوش دادم ولی الان یه جورایی پشیمونم& ...

کار نداری الان؟  چقدر کلا خرج کردی؟ 

همه بهم میگن حسابداری بهترین رشتس ادامش بده  

یه دلم‌میگه حسابداری بخونم  بعدش معماری بخونم😕 میشه؟

کار نداری الان؟  چقدر کلا خرج کردی؟  همه بهم میگن حسابداری بهترین رشتس ادامش بده   ...

کار چرا دارم ولی راضی نیستم ببین معماری رشته خیلی خوب و به قول معروف جز تاپ ترین هاس، حسابداری هم خوبه، اینکه میگن ادامه بدن به این دلیله که بازار کار بهتری داره الان

اگه بهردلیل نتونستی تحصیل کنی نگران نباش و غصه نخور، میتونی تمامی نرم افزارها و اصول نقشه کشی توی آم ...

بهم گفتن  ولی من دلم میخواد دانشگا برم  فضای دانشگا رو دوس دارم   مثلا با رفیقام ماکت بسازیم و کارارو انجام بدیم  یا اگه شرکت داشتن باهم بریم یجا کارکنیم  اینا فانتزیامه😪

کار چرا دارم ولی راضی نیستم ببین معماری رشته خیلی خوب و به قول معروف جز تاپ ترین هاس، حسابداری هم خو ...

بخاطر خودم‌میگن  ولی به روحیم‌نمیسازه  

دیگه هرچی خدا بخواد

بهم گفتن  ولی من دلم میخواد دانشگا برم  فضای دانشگا رو دوس دارم   مثلا با رفیقام ماکت ...

😂اومدیم استاد گفت ماکت تکی😅 به این چیزها فکر نکن لطفا، خیلی زودگذره، حالا به امید خدا هم رشته ای های خوبی داشته باشی زمان ما از این خبرها نبود گروه ما حسود بودنننن حسود

یه مقدارش تحقق پیدا میکنه، بقیش در حد فانتزی باقی می مونه.

میتونی بری شرکت ولی پیدا کردن محیط مناسب و سالم واقعا سخته و تقریبا ممکن نیست الان.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
😂اومدیم استاد گفت ماکت تکی😅 به این چیزها فکر نکن لطفا، خیلی زودگذره، حالا به امید خدا هم رشته ای ه ...

مگه همون دقیقه میگه درست کنین  میریم خونه درست میکنیم دیگه😂 

ایشالا

ولی من نمیتونم از فکرش در بیام 

😂اومدیم استاد گفت ماکت تکی😅 به این چیزها فکر نکن لطفا، خیلی زودگذره، حالا به امید خدا هم رشته ای ه ...

کاملا موافقم. بچه های معماری اکثرا حسود هستند... معمولا مرفه بی درد ند و کارهاشون می‌دهند بیرون... زحمت رو تو میکشی، نمره خوب نصیب اونا میشه.

تو محیط کار هم که داغونند... چی بگم آخه

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
مگه همون دقیقه میگه درست کنین  میریم خونه درست میکنیم دیگه😂  ایشالا  ولی من نمیتون ...

😂😂😂😂 اون نهایته که خونه درست می کنی، سر طرح 1به بالا و یا حتی کارگاه مصالح همونجا درست می کنی و می کشی تحویل میدی😂 باز هم به استادت بستگی داره