2777
2789

بچه ها بنطرتون اگه یه زنی به شوهرش بگه من دوست ندارم و از اولم ازت خوشم نیومد اما به امید بوجود اومدن علاقه باهات عروسی کردم اما علاقه بوجود نیومده و خوشم نمیاد ازت، مرده حق داره بره با کس دیگه؟؟

یکم سوالم عجیبه اما تو فامیلمون اینجوری پیش اومده...

از یه طرف بچه دارن از یه طرف خب زنش دیگه رسما داره میگه دوست ندارم از یه طرف اونم ادمه دیگه چقدر صبر کنه.. فکرکنم ۷ سالی هست ازدواج کردن..

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من خیانت به هیچ وجه توجیه پذیر نیست. جدا بشن بعدا بره هرکار میخواد بکنه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

هرکی همسرشو دوس نداره جدا شه 

بعد هرکاری دوس داره بکنه  

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حق‌ندارع اول تکلیف زندگیشو‌مشخص بکنه.یا با مشاوره درستش کنن یا طلاق بگیرن.بعد برن با یکی‌دیگه چقد ...

اره بنظر منم این درسته.. شرایط طلاقم سخته.. مطمئن نیستم اما فکرکنم زنشو دوست داره.. خر تو خریه ببخشیدا 😅

از نظر من خیانت به هیچ وجه توجیه پذیر نیست. جدا بشن بعدا بره هرکار میخواد بکنه

نظر منم همینه.. اما موندم ایا این کار اصلا اسمش خیانته؟ نمیتونم اون دخترو قضاوت کنم.. اما هم خودشو بدبخت کرده هم پسره رو.. کار اونم بدتر از کار شوهرش نیست که بدوم عشق ازدواج کرده.. من به عنوان یه مجرد الان گیج شدم که حتما باید عشق باشه قبل ازدواج یا نه