2777
2789

👈 خبر خوب ژاپنی‌ها درباره کرونااحتمال پایان کرونا🔺طبق برخی اخبار منتتشر شده در رسانه‌های ژاپنی، دانشمندان ژاپنی احتمال می‌دهند یک جهش در ویروس کرونا باعث نابودی آن شده است.🔺محققان موسسه ملی ژنتیک ژاپن در حال بررسی یک جهش در ژن Nsp14 هستند. جهش در این ژن امکان ترمیم در ویروس را مختل می‌کند و این جهش به ضرر کرونا تمام خواهد شد.🔺آن طور که صفحه مجله ویرا (رسانه تخصصی اخبار علمی) نوشته، محققان در حال بررسی بیشتر هستند که اگر دلیل کاهش شدید ابتلا در ژاپن این موضوع باشد، خبر بسیار خوبی است! 🔺زیرا کرونا در حال ضعیف شدن است اما هنوز تحقیقات ادامه دارد و تا چاپ شدن مقاله باید منتظر ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خبر کامل نیست.بقیه اش اینه که فقط این جهش ضعیف شده ولی جهش های دیگه همچنان به قوت خودشون باقی اند و کماکان ماسک و الکل و رعایت فاصله پابرجاست

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه تا آخر امسال باشه

خدا کنه دیگه تحمل این وضعیت ندارم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )