2777
2789
عنوان

شب ادراری دختر ۷ ساله

4391 بازدید | 36 پست

قبل خواب میره دستشویی،از سر شب هم مایعات کمتر بهش میدم ولی متاسفانه باز هم تو رختخواب جیش میکنه..

کسی بوده بچه ش این مشکل رو داشته باشه؟

اگر راه‌کاری برای رفع مشکل دارین بگین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم برادرمو هروقت خواب بود هکی دوساعت بیدار میکرد میبردش دسشویی

موقع خوابش چراغا خاموش باشه هم تاثییر داره اگ چراغ خواب پرنور داره عوض کنین

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

دختر خاله من تا ۱۱ سالگی این مشکلو داشت نباید پیش خودش تکرار کنید تو این کارو کردی یا پیش کسی بگین این باعث میشه بچه استرس بگیره افسرده بشه 

اکثرا ادمای که شب ادراری دارن و پدر مادرا تو سرشون میزنن افسردگی میگیرن داشتیم تو اشناهامون پسرش خودکشی هم کرد چندبار

برای منم گاهی شب ادراری داره اگه یادم بره بیدارش کنم ولی خب به خاطر مشکلات حسی اش هست برای من

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیزم سردیش شده هواهم سرد شده.قبل خواب نبات و نعنا رو بجوشون بخوره  زیرپوش هم بپوشن براش حتما دخترمنم طبعش سردیه اینطور میشه با اینا خوب میشه

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
هف سالشه بعد شب اداری داره🤣🤣🤣😐

خیلی از بچه ها این مشکل دارن حتی تا حدود ۱۰ ۱۱ سالگی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دختر خاله من تا ۱۱ سالگی این مشکلو داشت نباید پیش خودش تکرار کنید تو این کارو کردی یا پیش کسی بگین ا ...

خودش گاهی ناراحت میشه ولی بهش میگم ایرادی نداره پیش میاد