2777
2789

شوهرم یه مسکن مهر به نام خودش داره،یه ماشین داره که وکالت ثبتی به اسمشه از ماشین،۳۰ملیون پول توی بورس داره،حقوقشم ماهی ۶تومن اینجوراس،متاسفانه اعتیاد داره و میخوام جدا شم ولی اول مهرمو میخوام اجرا بزارم کسی میدونه چقدر بهم تعلق میگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق وکیل اقدام میکنم  خیلیا رو میشناسم دارن مهریه میگیرن

عزیزم قانون قانون برای همه یکسانه چه وکیل باشه چه نباشه تموم شد وقتی که خانوما مهریه میگرفتن

منم مث شما اوایل خیلی سمج بودم برای گرفتنش

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
اون من و نمیخواد 

خب اول برو پیش وکیل ،بعد میتونی حکم توقیف اموال رو بگیری و حالا دیگه دارایشو نگاه میکنن یا قسطی یا نقدی

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍
عزیزم قانون قانون برای همه یکسانه چه وکیل باشه چه نباشه تموم شد وقتی که خانوما مهریه میگرفتن منم مث ...

شما چجوری اقدام کردی؟ دارایی شوهرت چی بود؟ 

خونه ماشین شغل درآمد چی داشت؟

یعنی هیچی هیچی بهت نداد؟

پس چرا من اطرافم دارم میبینم خیلیا گرفتم

مشکل من اینجاس که اون وضعش خراب شده از مواد بعد اون میگه نمیخوامت 

شما چجوری اقدام کردی؟ دارایی شوهرت چی بود؟  خونه ماشین شغل درآمد چی داشت؟ یعنی هیچی هیچی بهت ...

سوالاتت خ زیاد بود

خونه ی دونه جز مستثنیات دین هست اونم مسکن مهر تازه 

باید حتما سند باشه اگه قولنامه س بسختی باید ثابت کنید

فقط میمونه حقوقش که اگه کارمند از اون سالی ی سکه شاید ببرن 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏