الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر خودم 8سال الجی داره انقدر تمیز میشوره که نگو هیچ مشکلی هم نداشته تا الان دوستان که الجی پیشنهاد میدن فکر کردن هنوز هم الجی همون الجی سابقه الان من شنیدم جی پلاس همون الجی به نظرتون راست میگن؟
من تی وی سامسونگ داشتم ده سال به لطف پسر دوساله زد صفحشو ضربه زد دوبار انقد به شوهرم گفتم ضربه گیر بگیر نگرفت الان باید بریم مارک ایرانی بخریم وگرنه منم عاشق لوازم خارجیم دیگه فروشگامون نمیاره
ولی هیچی مثه تلویزیون منو نسوزوند انقد دوسش داشتم اونم سامسونگ قدیم الانم ۷تومن عوض میکنن صفحشو ولی شوهرم میگه یکی دیگه میگیرم بهش گفتم تا ضربه گیر نزدی نمیزارم بزاریش خونه.رفتیم تی وی دیدیم مارک ایرانی خیلی خوب بود پیشرفت کرده ایران تو لوازم برقی
ولی هیچی مثه تلویزیون منو نسوزوند انقد دوسش داشتم اونم سامسونگ قدیم الانم ۷تومن عوض میکنن صفحشو ولی ...
عمه من طفلک رفت تی وی خرید هنوز ی ماه هم نشده بود شوهرش برای پسرشون از این هواپیما کشی ها خریده بعد اومده یادش بده چطور استفاده کنه خورده تو تلویزیون یعنی عمم میگفت نمی دونم از بچه بکشم یا بابای بچه