2777
2789
عنوان

مادرم گفت عاق میکنمت!

| مشاهده متن کامل بحث + 10993 بازدید | 41 پست
نفرین کردنه انگار. میگم شوهرم راضیه .میگه بی غیرته😔 شوهرم بشنوه دعوا برپاس. این حرفا رو وقتی اون نی ...

بگو غیرت به روسری نیس

میفهممت

به این مادرها میگن مادران کنترل گر

مادرخودم همینطوره البته تومسائل دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا به درست بودن راهت مطمئنی؟

از همون جا که بقیه به درست بودن راهشون مطمئنن 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
فدا سرت منم به چیزی جز خدا اعتقاد ندارم اونم باخاهراش همه باهم ازمن بدشون میاد در صورتی که اونقد که ...

یه نقطه مشترک داریم منم از پشت سر بقیه حرف زدن بدم میاد.اینجام برام صرفا درددله تا راهی پیدا کنم. وگرنه اصلا حوصله حرف زدن درمورد بقیه رو ندارم.

و دقیقا راه من جداست.اما مادرم درک نمیکنه و مدام سرکوفت می شنوم.

بهش گفتم من نماز نمیخونم! جالبه با این نماز نخوندن کنار میاد با نداشتن حجاب کنار نمیاد😂😂😂

دقیقا منم همین جوری بودم😢 خوبه خاهرت درکت میکنه من بیچاره تک دخترم خاهر ندارم 

خواهرم  درکم نمی کرد خودش بعدها گفت که سرکارم آدمهای شبیه تو هستن برای همون قبول کرد که آدمها فرق میکنن.

اما با وجودیکه خواهرم طرفمو میگیره مامانم کوتاه نمیاد که نمیاد😂 

یه نقطه مشترک داریم منم از پشت سر بقیه حرف زدن بدم میاد.اینجام برام صرفا درددله تا راهی پیدا کنم. وگ ...

خوب میکنی عزیزم دردودل کردن خوبه منتها یه سری جانماز آبکش میاد همین جام حرف مفت میزنن عصاب تو بهم میریزن  ولی آدمایی مثل منو خودت زیادن و ما تنها نیستم حتی شوهرمم از چششون افتاده میگن این بی غیرته 😞بی چاره انقد آدم خوبیه خانوادمو دوس داره ولی اونا خیلی بدجنسانه قضاوت میکنن باز مامانت یه درجه از مامان من بهتره من ناخن کاشتم هی گیر میداد که چرا ناخون کاشتی نکنه نماز نمیخونی یعنی یه بلایی سرم آوردا😬

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
خوب میکنی عزیزم دردودل کردن خوبه منتها یه سری جانماز آبکش میاد همین جام حرف مفت میزنن عصاب تو بهم می ...

آره خیلی سخته

من کاری به بقیه ندارم چون انتخابم اسلام نیست وخیلی وقته نیست.

اما مامانم از همون اول به زور منو مسلمونم کرد که بازم نشد😂

هنوزم ناامیدانه داره تلاش میکنه😁

خودشم میگه تو شبیه عمه ت شدی اونم همینطوری بود.😁

اما والا من راهی که رفتمو دوست دارم . کی بفهمه معلوم نیس   

خوب میکنی عزیزم دردودل کردن خوبه منتها یه سری جانماز آبکش میاد همین جام حرف مفت میزنن عصاب تو بهم می ...

شوهرتون بی غیرت نیست برعکس چون دوست داره میزاره راهیو بری که دوست داری و کنارته و حامیته. قدرشو بدون 😊  

آره خیلی سخته من کاری به بقیه ندارم چون انتخابم اسلام نیست وخیلی وقته نیست. اما مامانم از همون اول ...

سعی کن راجب اعتقادت اصلا باهاشون حرف نزنی یا تا جایی که میتونی بخاطر اون رعایت کن که کمتر حرص بخوره چاره ای نیس دیگه منم همین جوریم اصلا اسلامو قبول ندارم ولی اگه مامانم بفهمه دور از جون سکته میکنه حتی یک درصدهم نمیتونه درک کنه چون فامیلامونم همه مذهبین از شانس بدمون میگن ما ساداتیم اونم از نوع طباطبایی 😬😬😬 واسه همين کارم خیلی سخته بعضی از فامیلای نزدیکمونم روحانی هستن که مصیبتی 🤦‍♀️

سعی کن راجب اعتقادت اصلا باهاشون حرف نزنی یا تا جایی که میتونی بخاطر اون رعایت کن که کمتر حرص بخوره ...

اوووووه

شما سخت تره شرایطت 

نه من از طرف خانواده پدری کاملا راحتم چون اونام تقریبا شبیه منن

از طرف خانواده مادری اما سید هستن و اعتقاد دارن

من دو تا از برادرام و خودم بدون اعتقادیم خودشم میدونه و برادرام بهش گفتن منم جرات کردم و گفتم.

اما مدام حرف شنیدم .

هر وقتم نرم حتی شده گریه میکنه .اماکافیه دو روز پشت سر هم برم خونشون نصیحتاش شروع میشه. واقعا موندم

اما بازم ممنون از راهنماییهات🙏🙏🙏