2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یکی دیگه منو نمیخواد چرا ذهنم پیشش باشع

قلبه دیگه این حرفا رو نمی‌فهمه که 

الان یه داروساز عاشقمه همه کار واسم میکنه نگرانم میشه وقتی یکم حالم بد میشه هرجا اراده کنم پیشمه واقعا شک ندارم به این چقدر دوسم داره یکم مهربون میشم براش میخواد جشن بگیره 

اما دلم گیره یه نفر دیگه است خیلی سخته واسم انتخاب همش میگم بمونم شاید یه روزی عاشقم شد 

قلبه دیگه این حرفا رو نمی‌فهمه که  الان یه داروساز عاشقمه همه کار واسم میکنه نگرانم میشه وقتی ...

اشتباه نکن  نقد و ول کردی نسیه رو چسبیدی این آدم دوستت داره حالا اونی ک دوسش داری معلوم نیس اصلا عاشقت بشه یانه

اشتباه نکن  نقد و ول کردی نسیه رو چسبیدی این آدم دوستت داره حالا اونی ک دوسش داری معلوم نیس اصل ...

احساس عذاب وجدان میگیرم انگار دارم به این یکی ظلم میکنم 

مثلا چند بار شده می‌خواستم صداش کنم یهو اسم اونیکی رو گفتم 

احساس عذاب وجدان میگیرم انگار دارم به این یکی ظلم میکنم  مثلا چند بار شده می‌خواستم صداش کنم ی ...

خب ببین وقتی قلبت پیش کسی دیگه باشه ی جور خیانته ناخواستس بازم از دستش نده برو پیش مشاور کمکت کنه

خب ببین وقتی قلبت پیش کسی دیگه باشه ی جور خیانته ناخواستس بازم از دستش نده برو پیش مشاور کمکت کنه

میرم هر ماه از چندین سال پیش میرم پیش روانشناس حرف میزنیم اونم کلا نظرش روی اینه که باید فراموش کنم و اینا

میرم هر ماه از چندین سال پیش میرم پیش روانشناس حرف میزنیم اونم کلا نظرش روی اینه که باید فراموش کنم ...

همه بدیای کسی ک دوسش داری رو تو ی کاغذ بنویس حتی کوچیکترین چیزا هرروز بخون تااازچشمت بیفته اون کسیم ک دوستت داره تمام خوبیاشو باجزییات بنویس هرصبح مرور کن

واقعنی؟ مرسی 🥺

واقفنی من ی مدت یک آدم خیلی اشتباه رو خیلی دوسداشتم همه بدیاشو همه شو نوشتم بعد از چشمم افتاد حتی اگه واسه خودتم مسخره بیاد این حرکت باز رو مغزت تاثیرشو داره