2777
2789

من ۱۵ هفته و ۲ روزم خیلی کمر درد دارممم بعضی وقتا شکم درد همش خوابیدم ولی فایده نداره دکتر گفته یکم جفتم پایینه یه چیز دیگه هم وقتی میرم دستشویی و میام رحمم از پایین انگار خالی میشه حالت انقباض بهم دست میده یعنی طبیعیه؟

دکتر متخصص برو خوب معاینه شو دقیق بهش بگو اینارو ماملن منم مثل شما بود حای واسه دستشویی زیرش لگن میگرفتن نباید بلند میشد 

راستی روز زایمانت کیه ؟من 15 هفته و 2 روزم 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دستشویی فرنگی استفاده کن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دکتر متخصص برو خوب معاینه شو دقیق بهش بگو اینارو ماملن منم مثل شما بود حای واسه دستشویی زیرش لگن میگ ...

یعنی خطریه؟ چون فقط بع من گفت یکم پایینه جفتم گفت نزدیکی نکن زایمانم اردیبهشته دهم اینا سزارین میخوام البته که میفته جلوتر

یعنی خطریه؟ چون فقط بع من گفت یکم پایینه جفتم گفت نزدیکی نکن زایمانم اردیبهشته دهم اینا سزارین میخوا ...

آره طبیعی نیست برو پیش یه دکتر خوب فشنگ باهاش مشورت کن شاید بهت استراحت مطلق بده مثل مامانم ایشالا به خیر و سلامتی 

ببخش میپرسما دکتر من نگفت کیه زایمانم تو کما موندم شما اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟چون دقیق مثل همیم میپرسم 

آخه لکه بینی ندارم شیاف مگه برا لکه نیست؟ 

نه فقط برای لک نیست منم خیلی درد داشتم شکم و پهلوم نابود بود ، برای درد دکترم بهم شیاف داد 

دوستمم جفتش پایین بود دکتر بهش داده بود

آره طبیعی نیست برو پیش یه دکتر خوب فشنگ باهاش مشورت کن شاید بهت استراحت مطلق بده مثل مامانم ایشالا ب ...

پیش فوق تخصص دارم میرم اشکال نداره عزیزم فکر کنم تو سونوت باشه تاریخ زایمان من ۳ مرداد بوده آخرین پریودیم 

پیش فوق تخصص دارم میرم اشکال نداره عزیزم فکر کنم تو سونوت باشه تاریخ زایمان من ۳ مرداد بوده آخرین پر ...

ممنون عزیزدلم ایشالا به سلامت نی نی رو بغل کنی