2777
2789

اونایی که عروس هلندی دارن تا حالا با خودتون مسافرت بریدنش؟

دو روز قراره بریم جایی نمیدونم پیش کی بزارمش هیچکسو ندارم بزارم پیشش با خودم ببرمش؟تو ماشین حالش بد نمیشه؟

بعد اینکه تا چند روز میشه از قفس درنیاوردش باهاش بازی نکرد یکی هست میتونه پیشش باشه فقط آب و غذاشو بده میترسه درش بیاره بیرون باهاش بازی کنه خیلی نگرانم لطفا اگه میدونید کمک کنید

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به نظرم توی این هوای سرد و کرونا نبرش چونکه خیلی حساسن

آره دوسندارم ببرمش پنج ماهشم هست

شما تاحالا مدت طولانی بوده از قفس در نیارینش مثلا دو روز؟

سلام من پرورش دهنده ام

هوا سرده با خودت نبر

هیچی نمیشه بیرون نیاد

تازه بااونا غریبه هست اصلا نمیخواد خودشم بیرون بیاد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نبر سرما میخوره.بذار پیش یکی.منم این‌کارو‌میکردم.ولی نباید تنها باشه وگرنه خودشو میزنه به اینور اون ...

پیج منو دنبال کن @parande.amozesh

تنها بترسه اینجوری میشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نبر سرما میخوره.بذار پیش یکی.منم این‌کارو‌میکردم.ولی نباید تنها باشه وگرنه خودشو میزنه به اینور اون ...

ای وای خونی چراااا😱😱😱😱😱

ما با خودمون برده بودیم یه بار مسافرت که بعد اون جفت گرفتیم براش و بچه دار شد

من پرورش دهنده عروس هلندی هستم دوس داشتی پیجم دنبال کن 

@parande.amozesh 

سلام من پرورش دهنده ام هوا سرده با خودت نبر هیچی نمیشه بیرون نیاد تازه بااونا غریبه هست اصلا نمیخ ...

آهاااا ممنون پس چیزیش نمیشه دیگه

یبار بود که باخودم بردم تازه سرلاکی بود رفتم خونه پدرشوهرم یع اتاق دراختیارش گذاشتن چون من روش حساس بودم خیلی تحویلش گرفتن😁تنها نزاریش عروس خیلی لوس و حساس واجتماعیه

آره دوسندارم ببرمش پنج ماهشم هست شما تاحالا مدت طولانی بوده از قفس در نیارینش مثلا دو روز؟

ما کلا زیاد اونموقع زیاد نمیاوردیمش بیرون و مثلا یه روز در میون که زن براش گرفتیم دیگه نیاوریدم بیرون مثلا هفته ای بار میاریم بیرون 

تازه 6 سالشه😆

یبار بود که باخودم بردم تازه سرلاکی بود رفتم خونه پدرشوهرم یع اتاق دراختیارش گذاشتن چون من روش حساس ...

آخییی😂😂