2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زگیل تناسلی دو نوع خطرناک داره

که باید حتما واکسن بزنید و مرتب چک بشید 

در سنین پایین معمولا بعد از چند سال سیستم دفاعی غلبه میکنه

ولی زیر سی سال

بقیه انواع خطر نداره و میشه با لیزر و ..دارو از بین برد

راه انتقال هم کامل مشخص هست

تامام

میترسم از نوع خطرناکش باشه. الان که دارم مینویسم تپش قلب دارم در حد سکته

نگران نباش اگه بی خطر باشه که بیشترشون بی خطرن که هیچ اگه خدای نکرده خطرناکشم باشه قابل کنترله فقط بشدت واگیره باید مراقب باشین عزیزانتون نگیرن

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
خطرناکش واگیرش زیاده؟؟ 

همه نوعش واگیرش زیاده من یه پزشک دیدم از نوع خطرناکش داشت واصلا براش مهم نبود یادم نمیاد دقیق چی گفت فک میکنم گفت کنترل شده ،غیر فعاله یا همچین چیزی ومیگفت نامزدش اصلا مبتلا نشده سیستم ایمنی بدن نامزدش قوی بوده وبیماری رو سرکوب کرده بخاطر همین گفتم نگران نباش برو دکتر اون بهتر راهنماییت میکنه انشاالله  

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
همه نوعش واگیرش زیاده من یه پزشک دیدم از نوع خطرناکش داشت واصلا براش مهم نبود یادم نمیاد دقیق چی گفت ...

باورت نمیشه توی 1 هفته لبم و ته گلوم دونه های سفید زده. خیلی میترسم. چیکار کنم آخه 😭😭

باورت نمیشه توی 1 هفته لبم و ته گلوم دونه های سفید زده. خیلی میترسم. چیکار کنم آخه 😭😭

برات دعا میکنم سالم  وسلامت باشی همین ازم بر میاد تو هم زیاد نگران نباش انشاالله این دونه ها خطرناک نباشن شایدم از استرس زیاد ایجاد شدن نگرانی واسترس که مشکلی رو حل نمیکنه دنیا که به اخر نرسیده