الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه نوعش واگیرش زیاده من یه پزشک دیدم از نوع خطرناکش داشت واصلا براش مهم نبود یادم نمیاد دقیق چی گفت فک میکنم گفت کنترل شده ،غیر فعاله یا همچین چیزی ومیگفت نامزدش اصلا مبتلا نشده سیستم ایمنی بدن نامزدش قوی بوده وبیماری رو سرکوب کرده بخاطر همین گفتم نگران نباش برو دکتر اون بهتر راهنماییت میکنه انشاالله
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
برات دعا میکنم سالم وسلامت باشی همین ازم بر میاد تو هم زیاد نگران نباش انشاالله این دونه ها خطرناک نباشن شایدم از استرس زیاد ایجاد شدن نگرانی واسترس که مشکلی رو حل نمیکنه دنیا که به اخر نرسیده
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏