2777
2789

میخوام بدونم بچه هایی که از پرورشگاه میان تو خانواده 

سرنوشتشون چطور میشه؟ 

وقتی میفهمن حقیقت رو چه واکنشی نشون میدن؟ 

پدر و مادر شونو دوست دارن؟ 

بچه های سرکشی میشن؟ یا اروم؟ 

اون خاطرات تلخ کودکی چقدر رو روحیه شون تاثیر گذاشته؟ 

خودم دانشجوی روانشناسی ام، مطالب و نکات کتاب هارو میدونم

اینجا فقط میخوام کسایی که از نزدیک دیدن یا تجربه دارن، نظراتشونو بگن

ممنون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اقوام دورمون دوتا بچش از پرورشگاهن از نوزادیشونم اورده پیش خودش من تاقبل اینکه بفهمم اصلا فکرشم نمیکردم انقدر که دوسشون داره اون بچه هام تو رفاه کامل کاملن خداروشکر تا اونجاییم که میدونم کسی بهشون فعلا چیزی نگفته

من فقط پسر دایی شوهرم یادم که بهزیستی داد به یه خانواده دیگه...الانم خبر نداریم ازش

ولی خیلی پسر آرومی بود..با کسیم حرف نمیزو..فک کنم حدود چهار سالش بود ..دادن به یه خانواده پولدار یه شهر دیگه..راحت شد از دست مامان و بابای واقعیش 

پدر و مادرش هر دو معتاد و دزد  بودن...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

سرنوشت بچه به خونواده ای که اونو بزرگ میکنن داره

اگه با بچه درست رفتار بشه بچه هم قطعا بچه خوبی خواهد بود.

دیدم تو اطرافم هنوز سن و سالی ندارن هنوز خیلی بزرگ نشدن که بگم سرنوشتشون چجوریه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

ما خواهر کوچیکمونو مامانم اینا از پرورشگاه سرپرستیشو گرفتن.

هیچوقت مشکلی نداشتیم عین ماها بزرگ شد رفت مدرسه و دانشگاه و سرکار 

حقیقت هم می‌دونه چون نوزاد نبوده که اومده تقریبا شش سالش بود و تا جایی که من یادمه صحبتی از این مسایل نکرد که شما خانواده من نیستید و پدر مادرم کجان و این حرفا.

همون حسی که خواهر برادر های واقعی به هم دارن رو ما به اون و اون به ما داره.

داداش هامم همیشه دوستش داشتن و روش تعصب داشتن و خیلی مراقبش بودن 

Having fun while stuck in life

یکی از آشناهامون یه دختر آورده بود ۶,۷ سالش بود دوسش داشتن ولی بعد از ۷,۸ سال یعنی تو نوجونیش برش گردوندن گفتن نتونستیم جلوی بعضی کارهاشو بگیریم شاید چون این جور بچه ها امانت هستن یجورایی نمیشه باهاشون قاطع برخورد کرد وقتی اشتباه میکنن 

یکی از آشناهامون یه دختر آورده بود ۶,۷ سالش بود دوسش داشتن ولی بعد از ۷,۸ سال یعنی تو نوجونیش برش گر ...

چه کار بدی 

بیچاره اون بچه آخه وقتی نمیتونن چرا اینجوری با احساسات یه آدم بازی میکنن

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

ما یکیداز فامیل تقریبا دورمون از پرورشگاه آوردن،اگن موقع4-5 ماهش بود، الان 4 سالشه، کل فامیلا عاشقشن، حتی ما، انقددد دلنشین و با ادبه،مامان باباشم خیلی زیاد بهش میرسن هم خورد و خوراک هم لباس، بینهایت دوسش دارن

ما خواهر کوچیکمونو مامانم اینا از پرورشگاه سرپرستیشو گرفتن. هیچوقت مشکلی نداشتیم عین ماها بزرگ شد ر ...

چقدر عالی 😍😍

من هم میخوام بچه بیارم

میترسیدم از رابطه ی اون و دختر خودم که نتونن باهم کنار بیان 

خیلی خوشحال شدم که خواهرتون مشکلی نداشته