2777
2789
عنوان

روزگارانی در ....

341 بازدید | 36 پست

نمیدونم چرا با دیدن این سریال و بقیه سریال های ترکیه ای حس میکنم تمام دختر ها و زن های ترکیه خراب هستن

امیت مثلا دکتر بعد چون دمیر عاشقش  کنه میره باهاش میخوابه حالم ازشون بهم میخوره تا از یکی خوششون میاد میدون با نقشه میخوابن باهاش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

فیلمه خودتو درگیرنکن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته فیلم اما تو تمام سریال ها خیلی راحت باهم میخوابن🙊🙊🙈🙈🙈🙉🙉🙉

تو ایرانم بدترشده دقت کنی 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

اتفاقااااااا توخوده ترکیه اینطوری نیست

فیلمو میسازن ایرانیا بجا عبرتو درس برداشت بدمیکننو گاهیم تکرار همون اشتباه توفیلم

خیلی ماهرنو قوی ...

ولی خب خیانت توهمه فیلماشون هس

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

اصلا با فیلماشون شباهت ندارن 

انصافا مردم خوب و پاکی دارن 

زن محجبه و افراد نماز خون و روزه دار هم خیلی زیاده 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻