2777
2789
عنوان

روزگارانی در ....

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست
کی داره میگه ،،،،،خودشون کیه ؟؟؟؟ با ولله هیچکس با ایران کار نداره،،،ما خودمون توهم زدیم که کل د ...

تو ببین عزیزم من باهات کاری ندارم، یعنی من با هیچ کس هیچ کاری ندارم ببینید 

توروخدا تو دایه دلسوز تر از مادر نشو برای بقیه کشورها 

اتفاقا به شما و امثال شما ها میخندن که خیلی خامید 

من با ادم هایی که نمیخان بفهمن بحث نمیکنم تا همینجاشم زیاد پیش رفتم 

راحت باش دیگه جوابتو نمیدم 

تو نخ ما نباش گره میخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ببین عزیزم من باهات کاری ندارم، یعنی من با هیچ کس هیچ کاری ندارم ببینید  توروخدا تو دایه دل ...

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد

کسی که خودش رو به خواب و نفهمیدن رو زده نمیشه بیدار کرد !!

دقیقا راست میگی بحث کردن باهات بی فایده هست ،،،

من بدم میاد کسی از خودش کشکی پشمی یه حرفی دربیاره!!!

اگه این حرف رو یه بچه شش ساله میزد بهش حق میدم ،،،،

چون عقلش نمی‌رسه که ترکیه سریال های اول تو کشور خودش پخش میشه ،،بعد بقیه کشورها میان با میل خودشون میخرن ازش 

وگرنه اگه تو کشور خودش پخش نمیشد باز یه چیزی !!!

شما هم یه چیزی شنیدی به معنیش نرسیدی !!

یه چیزی شنیدی از دو نفر که گفتن سریال های ترکیه فلان و بهمانه ،،،،اومدی میگی خودشون میگن ما سریال می‌سازیم که زن های مسلمون رو از راه به در کنیم !!

جان مادرت فقط بگو این خودشون کیه ؟؟؟؟ریسس جمعوره ترکیه اس؟؟؟؟کارگردانشونه؟؟بازیگراشونه؟؟؟

این خودشون کیه لامصب ؟؟امریکاس ؟؟اسراییله؟؟؟کیه؟؟

مرسی که گفتی ریپلای نمیکنی گلم ،،،،شب بخیر ،،،بوس بهت 

کی داره میگه ،،،،،خودشون کیه ؟؟؟؟ با ولله هیچکس با ایران کار نداره،،،ما خودمون توهم زدیم که کل د ...

بابا مردم توهم میزنن این همه هزینه سریال میکنن که فقط  تو ایران پخش کنن.جالبه نه؟اونا خیلی بیکارن حتما

Tú ere′ linda y yo estoy rulin'